Γράφας: «Παραιτήθηκα σε μία στιγμή φόρτισης»

Χαρακτήρισε σημαντικούς τους τρεις βαθμούς με Ηρόδοτο

Στην επιστροφή του στην αίθουσα τύπου ο Θωμας Γράφας σημείωσε αρχικά για την σπουδαιότητα της νίκης: «Χαίρομαι που επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Σήμερα ήταν μονόδρομος η νίκη, το παιχνίδι είχε χαρακτήρα τελικού μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες. Μεγαλύτερη σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί από την εικόνα της ομάδας. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Κατά διαστήματα ήμασταν καλοί,  πρέπει όμως να μεγαλώσουμε την διάρκεια που αίζουμε καλά. Τακτικά αντιμετωπίσαμε καλά τον αντίπαλο καθώς ξέραμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του. Είναι ένα υπερπολύτιμο τρίποντο,  μας περιμένει δουλειά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, η νίκη είναι σκαλοπάτι για την συνέχεια».

Για το γεγονός ότι επέστρεψε αν και παραιτήθηκε τόνισε: «Παραιτήθηκα μετά από μία στιγμή  φόρτισης.  Η καινούργια διοίκηση  και ο κ. Αιβάζογλου μου έδωσαν όμως να καταλάβω ότι έχω να κάνω με ανθρώπους με όρεξη, με νοικοκύρηδες και αυτός ήταν ο λόγος που επέστρεψα. Αν θα προκύψει κάτι άλλο στην συνέχεια δεν το ξέρω».

Προανήγγειλε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ την μεταγραφική περίοδο ενώ για την αλλαγή της ψυχολογίας των παικτών είπε: «Όταν υπάρχει αλλαγή συνήθως είναι ευεργετική.  Οι αλλαγές και στο κομμάτι των πληρωμών άλλα και σε κάποια οργανωτικά θέματα έπαιξαν ρόλο στους αθλητές».