Γράφας: «Μπορούσαμε την πρόκριση»

Στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες

Στο γεγονός ότι τα Τρίκαλα μπορούσαν να προκριθούν αλλά και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αιγινιακό στάθηκε στο τέλος ο Θωμάς Γράφας. «Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα Σούπερ Λιγκ και θεωρώ ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και στα 95 λεπτά. Κατά την άποψη μου θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση αν είχαμε μετουσιώσει σε γκολ τις κλασσικές ευκαιρίες που είχαμε ενώ το γκολ που δεχτήκαμε προήλθε από δικό μας λάθος. Υπό άλλες συνθήκες ίσως θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος από την εικόνα της ομάδας και από τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε τον Απόλλωνα αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό αλλά το ματς της Κυριακής».

Ικανοποιημένος έμεινε από την απόδοση των παικτών του: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν γιατί πραγματικά υπερέβαλλαν εαυτόν αλλά δεν πρέπει για κανέναν λόγο να παρεκκλίνουμε από τον στόχο»

Για την κόπωση εν’ όψει του κυριακάτικου καθοριστικού αγώνα με τον Αιγινιακό είπε: «’Οταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα Σούπερ Λιγκ το κίνητρο είναι αυξημένο ακόμη και αν δεν θέλεις, βγαίνει από μόνο του».