Γλίτωσε με γκολ στο 94′ ο ΠΑΟ

Με γκολ του Αργύρη Καμπετσή στην τελευταία φάση της αναμέτρησης γλίτωσε το κάζο και την ήττα

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει μέχρι το 94′ από την αξιόμαχη Ιεράπετρα με 2-1 και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα έφτασε στο τελικό 2-2 με σκόρερ τον Αργύρη Καμπετσή.

Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Παναθηναϊκός έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ όταν σε σέντρα από τα αριστερά ο Εμμανουηλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.

Δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθούν τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων σε μια βαθιά μπαλιά προς τον Εμμανουηλίδη ο 18χρονος επιθετικός κράτησε με σπριντ τη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, τη γύρισε παράλληλα, ο κίπερ Παναγιώτου δεν μπόρεσε να διώξει και η μπάλα έφτασε στον Καμπετσή ο οποίος έδειξε ψυχραιμία και με αριστερό πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Αποστολάκης (79′ Σιφναίος), Παντελάκης, Οικονόμου, Θεοχάρης (46′ Μπουζούκης), Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Τζανδάρης, Κουντουριώτης (69′ Πούγγουρας) , Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Ο.Φ. Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Κορομηλάς, Μίγγας (79′ Πιθαρούλης), Καλημέρης, Αναστασόπουλος, Μούτσα, Πότσι, Χίσι, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (57′ Κορέτας), Μηνάς (69′ Τζελέπης).

Γκολ: 20′ Χατζηθεοδωρίδης, 94′ Καμπετσής/25′ Χίσι, 43′ Αναστασόπου