Αναστροφή στην Λαμία και οι προσωπικοί λόγοι!!!

Ο ΦΛΟΥ της 8/12/2018

Βράδυ Πέμπτης

Ο Θωμάς σε κακή ψυχολογική κατάσταση πήρε το βράδυ της Πέμπτης τα μάτια του και τα λιγοστά υπάρχοντα του, χαιρέτησε παίκτες και τους λίγους φίλους στην πόλη  και έφυγε για την Αθήνα. Πρόλαβε μάλιστα και έκανε και ένα τηλέφωνο σε σάιτ των Αθηνών για να δηλώσει ότι φεύγει και ευχαριστεί τον νέο ιδιοκτήτη για το ενδιαφέρον του. Είπε και το κλασσικό «προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να φύγω».

Προσωπικοί λόγοι

Παρένθεση: Καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα φύγει από κάπου να μην ξαναχρησιμοποιήσει την ίδια δικαιολογία. Να θυμίσουμε ότι για …προσωπικούς λόγους είχε φύγει και από την Σπάρτη τον Φεβρουάριο (ήρθε λίγο αργότερα στα Τρίκαλα) ενώ και το 2016 όταν του ζητήθηκε να αναλάβει τον ΑΟ Χαλκίς αρνήθηκε επικαλούμενος ξανά …προσωπικούς λόγους!!! Αν υπάρχει πρόβλημα, καλό θα είναι να αποτανθεί σε κανέναν ειδικό!!!

Τηλέφωνο

Αφού άναψε κεράκι στην Αγία Αικατερίνη, κατέβηκε στην Λαμία όπου και σταμάτησε προς νερού του. Εκεί δέχτηκε το τηλέφωνο από την Θεσσαλονίκη με τον στενό συνεργάτη του Αιβάζογλου μέσα σε χρόνο ντε τε να τον πείθει να γυρίσει στον ΑΟΤ!!!

Αναστροφή

Ο Θωμάς έκανε αναστροφή και επέστρεψε στα Τρίκαλα με το τηλέφωνο πια κλειστό διότι είχε μείνει και από μπαταρία και έφτασε τα μεσάνυχτα ξανά στην πόλη μας όπου συνάντησε και πάλι  αυτούς που είχε χαιρετήσει λίγες ώρες πριν!!!

Sportrikala

Την ημέρα της φυγής του Γράφα το Sportrikala ανέβασε ένα κείμενο με τίτλο «Αμετάκλητη η απόφαση του Γράφα». Βέβαια και επειδή ο συντάκτης ήθελε να καλύψει τα νώτα του γνωρίζοντας την  …σχιζοφρένεια που επικρατεί έγραψε χαρακτηριστικά: «Προς τι λοιπόν να φάει την λέζα την Κυριακή στο γήπεδο; Παραιτήθηκε και όπως λέει στο περιβάλλον του δεν γυρίζει πίσω (αν και όρκο δεν παίρνουμε)».

ΦΛΟΥ

Μέχρι και ο δύσμοιρος ΦΛΟΥ σημείωνε πως επιτέλους ο Θωμάς πήρε μία απόφαση που τον τιμά αγνοώντας πως μια φορά Γράφας για πάντα Γράφας!!!

Τσιμπιόταν

Οι παίκτες δε στην πρωϊνή προπόνηση της Παρασκευής  τσιμπιόταν διότι τον ξαναείδαν μπροστά τους να τους δίνει οδηγίες για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρόδοτο. Παίκτης της ομάδας που δεν φημίζεται για την εξυπνάδα του φέρεται να είπε σε συμπαίκτη του: «Ρε σε φτυστός ο προηγούμενος προπονητής που μας χαιρέτησε χθες δεν είναι;».

Πρόεδρος Νομού Τρικάλων

Ο Μπέκιος απολαμβάνει τον τίτλο που του έδωσε ο ΦΛΟΥ ως Πρόεδρος ΑΟΤ Λεκανοπεδίου Αττικής. Δηλώνει όμως πως με την νέα τάξη πραγμάτων θα είναι πια Πρόεδρος ΑΟΤ Νομού Τρικάλων. Ίδωμεν…

Άνοδο

Ότι είπε στα Τρίκαλα, είπε και στην Νέα Ιωνία ο Ντόστανιτς: «Στόχος να ανεβάσουμε την Νίκη Βόλου στην Σούπερ Λιγκ!!!».

Εκτύπωση

Πολλοί φίλοι που διάβαζαν επί σειρά ετών τον ΦΛΟΥ στην έντυπη έκδοση της «Ενημέρωσης» και δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μου παραπονιούνται για την νέα μορφή της στήλης. Επιστρατεύστε κανέναν μικρότερο να τυπώνει το κείμενο!!!

«ΦΛΟΥ»

…ξεκίνησε επί εποχής λινοτυπίας!!!