Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διαιτητικό κατά της Super League

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διαιτητικό κατά της Super League για τον ορισμό της 15ης αγωνιστικής στις 12-13 Ιανουαρίου.

Το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα δικαιωθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης και ότι δεν τίθεται ζήτημα ερμηνείας, διότι υπάρχει το κανονιστικό πλαίσιο της ΕΠΟ, το οποίο ορίζει ξεκάθαρα το τι θα πρέπει να ισχύσει.

Η προσφυγή δημιουργεί και εύλογα ερωτηματικά για τον πρόεδρο της Super League  που  είναι παράλληλα και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και εκπρόσωπος της ΠΑΕ στο ΔΣ της Λίγκας.

Δεν αποκλείεται έπειτα από αυτήν την εξέλιξη να προκύψουν εξελίξεις για το μέλλον του στην ηγεσία του Συνεταιρισμού.

Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο της προσφυγής ο Ολυμπιακός επικαλείται την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας στις 14/12 για ορισμό των αγωνιστικών 16-20.

Επικαλείται επίσης έγγραφο του Βασίλη Γκαγκάτση στις 21/12 σύμφωνα με το οποίο οι λύσεις ήταν 4:

1. Η διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής στις 6 και 7/1. Κάτι τέτοιο όμως, όπως τονίζεται δεν ήταν εφικτό αφού «οι διαιτητές θα αποφασίσουν για τη συνέχιση η μη της αποχής τους στις 4/1. “Επομένως κάθε σκέψη για ορισμό της 15ης αγωνιστικής στις ημερομηνίες αυτές έπαψε να υφίσταται αφού δεν γνωρίζουμε την απόφαση των διαιτητών τουλάχιστον μέχρι τις 4/1».

2. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 13-14/1 όπου είναι ορισμένη η 16η αγωνιστική, λύση που όπως σημειώνεται «προσκρούει στη διάταξη του άρθρου 22, παράγραφος 6 του ΚΑΠ».

3. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 9 και 10/1 αλλά τότε έχουν οριστεί αγώνες Κυπέλλου.

4. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 16 και 17/1 «με μερική τροποποίηση του προγράμματος των αγώνων της 16ης και 17ης αγωνιστικής τις οποίες θα σας γνωστοποιήσουμε με νεότερο έγγραφο μας αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους τηλεοπτικούς παρόχους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.