Διαρρήκτες «χτυπούσαν» σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Τρίκαλα

Η σπείρα είχε διαπράξει συνολικά 32 διαρρήξεις διαμερισμάτων το τελευταίο πεντάμηνο, σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Τρίκαλα

Η σπείρα είχε διαπράξει συνολικά 32 διαρρήξεις διαμερισμάτων το τελευταίο πεντάμηνο, σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Τρίκαλα, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά. Η συνολική λεία τους ξεπερνά τα 200.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες είναι από 26 έως 49 ετών. Από την έρευνα προέκυψε ότι από τα μέσα Ιουλίου έως τις αρχές Δεκεμβρίου 6 από τους συλληφθέντες μαζί με έναν 34χρονο Ελληνα, ο οποίος είναι προφυλακισμένος, διέπρατταν συστηματικά κλοπές αφαιρώντας κυρίως χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές από διαμερίσματα.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στις έρευνεςΤι βρήκαν οι αστυνομικοί στις έρευνες

Οι διαρρήκτες είχαν ρημάξει τα σπίτια στη ΘεσσαλονίκηΟι διαρρήκτες είχαν ρημάξει τα σπίτια στη Θεσσαλονίκη

Στη συνέχεια, διέθεταν τα κλοπιμαία στα άλλα δύο μέλη που συνελήφθησαν, προκειμένου να τα πουλήσουν. Για τις διαρρήξεις, παραβίαζαν τις πόρτες των διαμερισμάτων κυρίως με αντικλείδια που προμηθεύονταν από 36χρονο μέλος του κυκλώματος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Επίσης, συνελήφθη και μια 22χρονη Ελληνίδα, η οποία μαζί με ακόμα μία γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί, παρείχαν πληροφορίες στο κύκλωμα για διαμερίσματα που έμπαιναν στο «στόχαστρο» των διαρρηκτών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.