O Λάμπρος Χούτος στη Ρώμη με Τότι και Κόντι

Ο Τρικαλινός είχε την ευκαιρία να συναντήσει δύο καλούς φίλους

Ο Λάμπρος Χούτος έχει γλυκές αναμνήσεις από την ιταλική πρωτεύουσα λόγω της θητείας του στην Ρόμα και αυτό φάνηκε μέσα από την τελευταία του επίσκεψη όπου συνάντησε Τότι και Κόντι.

Στα 15 χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του ο Λάμπρος Χούτος φόρεσε τη φανέλα αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων της Ρόμα, της Ίντερ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η ομάδα της “αιώνιας πόλης” έχει λίγο περισσότερο χώρο στην καρδιά του.

Εκείνη είναι άλλωστε που τον εξέλιξε ώστε να κάνει το τελευταίο και πλεον σημαντικό βήμα που τον έπαιρνε από τα τμήματα υποδομής και τον έκανε επαγγελματία, εκείνη ήταν και εκείνη που πίστεψε πρώτη σε αυτόν και του προσέφερε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά τόσο όσον αφορά στη ζωή του όσο και στην Ρόμα, όμως η αγάπη του για τους Ρωμαίους παραμένει άσβεστη και αυτό αποδείχτηκε μάλιστα στο πλαίσιο της τελευταίας επίσκεψής του στο προπονητικό κέντρο των “τζαλορόσι”, στην Τριγκόρια.

Εκεί, ο 38χρονος πρώην επιθετικός είχε την ευκαιρία να συναντήσει δύο καλούς φίλους, τον καπιτάνο Φραντσέσκο Τότι και τον εξίσου σπουδαίο παλαίμαχο άσο της Ρόμα, Μπρούνο Κόντι (ο πρώτος είναι τώρα διευθυντής των Ρωμαίων και ο δεύτερος επικεφαλής των Ακαδημιών), ανεβάζοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία στα social media.

“7 χρόνια αξέχαστων αναμνήσεων με ανθρώπους που με βοήθησαν σε πολλές καταστάσεις με κάνουν να νιώθω τυχερός και χαρούμενος όταν τους συναντώ”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Χούτος στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.