Το ναυάγιο και τα έργα προσεχώς!!!

Ο ΦΛΟΥ της 28/11/2018

«Ναυάγιο»

Το SMS ανθρώπου που βρισκόταν στις συζητήσεις ανάμεσα στον Πλεξίδα και τον Μπαταγιάννη περιέγραφε με μία μόνο λέξη την αίσθηση του για το αποτέλεσμα: «Ναυάγιο».

Παραθυράκι

Άλλος φίλος που επίσης ήταν εκεί διέκρινε ένα ανοιχτό παράθυρο μιας και η πλευρά Πλεξίδα συνεχίζει να είναι ζεστή.

Θέσεις

Η συζήτηση όμως δεν θα μπορούσε να έχει αίσιο τέλος από την στιγμή που και οι δύο πλευρές έμειναν σταθερές στις θέσεις τους. Ο Μπαταγιάννης ήθελε ξεκάθαρη πώληση της ομάδας άμεσα, ο Πλεξίδας συνδιαχείριση 50-50 μέχρι το καλοκαίρι, άμεση κάλυψη των τρεχουσών χρεών και νέα συζήτηση στο τέλος της σεζόν αφου η ομάδα μπει στην δεκάδα…

Δεκάδα

Ναι, δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά από το «Μονόδρομος το πρωτάθλημα» της ιστορικής συνέντευξης τύπου στο «Ντίνας» το καλοκαίρι φτάσαμε στο να μπούμε στην δεκάδα, εγχείρημα το οποίο με την ομάδα που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν είναι διόλου εύκολο.

Φραντζέλικο

Αυτός που είπε την ατάκα αυτή παρακολουθούσε εναγωνίως τις εξελίξεις από το πίσω μπαρ του Φραντζέλικο όπως σχολίασε εύστοχα φίλος.

Εδώ

Άλλο πουλάκι μου σφύριξε πάντως ότι είναι εδώ σήμερα!!!

Μόνος

Μοιραία λοιπόν  ο Μπαταγιάννης συνεχίζει μόνος. Έχει εκφράσει πολλές φορές ανοιχτά την επιθυμία του να φύγει αλλά από την στιγμή που δεν βρίσκει την πρόταση που θέλει δεν έχει άλλη επιλογή.

Επαφές

Πριν το ραντεβού με τον «Αντί» και τους Ερασιτέχνες βρισκόταν στην Αθήνα παρέα με τον Θωμά ο οποίος μάλιστα έδωσε ρεπό στους παίκτες κάτι που σχολιάστηκε μιας και Τρίτη ενώ παίζεις Σάββατο κάνεις συνήθως προπόνηση. Τέλος πάντων, έγιναν επαφές με αρκετά «καθαροπαίδια» της πιάτσας και περιμένουμε στα «Προσεχώς» να δούμε τα «έργα» που θα παιχτούν . Εκ του αποτελέσματος θα φανεί αν οι επαφές είχαν ή όχι θετικό αποτέλεσμα αν και δεν επέστρεψαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι.

Ξεφόρτωμα

Θα έχουμε ξεφόρτωμα πολλών μεγάλων συμβολαίων τις επόμενες μέρες. Και μεταξύ μας δεν θα έχουν άδικο στην ΠΑΕ. Λεφτά πολλά για προσφορά μικρή…

Σιαλμάς

Τώρα που έφυγε ο Νεμπεγλέρας μήπως επιστρέψει ο  Σιαλμάς ή θα κοπεί και αυτός λόγω συμβολαίου; Του έχει γίνει πρόταση να φύγει αλλά λόγω διαφοράς στο οικονομικό είναι ακόμη εδώ…

Στήριξη

Να θυμίσουμε ότι ο Νεμπεγλέρας έφυγε λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση στήριξης του. «Φαγώθηκε» λόγω της συνάντησης του με τον Πλεξίδα ενώ ο ίδιος είπε ότι θα έφευγε έτσι και αλλιώς λόγω του Γράφα. Τον οποίο είχε καλοδεχτεί λίγο νωρίτερα!!! Βγάζετε άκρη;

Μάχη

Μεγάλη μάχη την Κυριακή στην Καλαμπάκα. Φαμίσης εναντίον «Πατριάρχη» με τους Καλαμπακιώτες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα!

Φλέβα

Επιστροφή Φλέβα στους πάγκους μετά από πολύμηνη αποχή. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ο Κολοσσός. Καλή επιτυχία…

Ντροπή

Με μία μόνο λέξη μπορούν να χαρακτηριστούν αυτά που έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ: Ντροπή!!!

«ΦΛΟΥ»

…και ένα … μπράβο στον Λιβάγια!!!