Στην εθνική Κ-16 ο Τρικαλινός της Αταλάντα

Για μία ακόμα φορά Θανασης Παπαδακος που είναι μέλος της ομάδας παίδων της  Αταλαντα κλήθηκε στην εθνική Κ-16 της χώρας μας

Νέα πάντως είχε η εθνική Παίδων καθώς με γκολ του Λευτέρη Λυρατζή στο 74ο λεπτό η Εθνική Παίδων νίκησε 1-0 την Ισπανία στον δεύτερο αγώνα της για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, παραμένοντας εντός του στόχου της, που είναι η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου η διοργανώτρια του τουρνουά της Elite Round Πορτογαλία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Πολωνία.

Πλέον, η Εθνική Παίδων θα διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελευταίο της αγώνα με αντίπαλο την Πολωνία την Τετάρτη 15/3/2017. Την ίδια ημέρα η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Κροατία 3-19/5/2017, προκρίνονται από την Elite Round, εκτός της διοργανώτριας Κροατίας, οι 8 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι 7 καλύτερες δεύτερες βάσει των αποτελεσμάτων που θα έχουν με την πρώτη και την τρίτη ομάδα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του ομίλου τους.