Πόνεσαν τα ματάκια μας!!!

Από τα όσα είδαμε στο Παγκρήτιο το μεσημέρι του Σαββάτου

Ζημιά

Μεγάλη ζημιά η τηλεοπτική μετάδοση. ‘Έκατσε πολύς κόσμος μπροστά στην τηλεόραση για να δει το παιχνίδι χάνοντας μεσημεριανό ύπνο αλλά και κανένα τσιπουράκι με φίλους. Και τι είδε; Τον Εργοτέλη να παίζει σαν την Μπαρτσελόνα και εμείς να παίζουμε σαν τα …Σούρμενα με όλη μας την συμπάθεια στην εν λόγω ομάδα.

Κενά

Τα κενά στην άμυνα φάνηκαν και στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Κισσαμικό. Γι’ αυτό στο τέλος ο Πετράκης μιλούσε για 14 τελικές. Τόσες πάνω κάτω πρέπει να έκανε και ο Εργοτέλης, αλλά έβαλε τρία γκολ, είχε ένα δοκάρι και έχασε καμιά πέντε, έξι ευκαιρίες που θα μπορούσαν να καταλήξουν σε γκολ.

Παγκρήτιο

Το Παγκρήτιο είναι χτισμένο σε ένα πολύ ωραίο σημείο του Ηρακλείου. Δίπλα από την θάλασσα, λίγο πριν την παραλία της Αμμουδάρας που είναι η πιο εύκολα προσβάσιμη από το Ηράκλειο. Ιδανικό μέρος για να χάσεις και αν έχεις τάσεις αυτοκτονίας να βουτήξεις αμέσως μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας πάντως ουδείς εκ της αποστολής των Τρικάλων ένιωσε την ανάγκη για χειμερινό μπανάκι!

Τα πήρε

Ο Μπαταγιάννης που είχε ζητήσει νίκη σε Κρήτη και Σπάρτη για να πάψει να είναι ξενερωμένος τα πήρε όπως ήταν φυσικό στο κρανίο. Και ζήτησε τις παραιτήσεις όλων στο τεχνικό επιτελείο γιατί του έταξαν πρωτάθλημα και αυτή η ομάδα με το ζόρι θα διεκδικήσει την παραμονή!!!

Πρόεδρος Λεκανοπεδίου

Αυτός βέβαια που έταξε με κάθε επισημότητα πρωτάθλημα ήταν ο Πρόεδρος ΑΟΤ Λεκανοπεδίου Αττικής τον οποίο δεν τον έχουμε ξαναματαδεί στα μέρη μας, ούτε καν στα παιχνίδια. Αυτό θα πει Πρόεδρος που είναι κοντά στην ομάδα!

Τελεσίγραφο

Το τελεσίγραφο εξέπνευσε απόψε στις 8 αλλά απ’ ότι διαπιστώσαμε ουδείς παραιτήθηκε. Είναι και το θέμα των αποζημιώσεων μέσα αλλά ως γνωστόν ουδείς Σέρβος ποτέ δεν έχει παραιτηθεί πλην εξαιρετικά ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ξενερωμένος

Το θέμα δεν είναι όμως τι θα κάνει με Ντόστανιτς και σια ο Μπαταγιάννης. Το θέμα είναι το τι θα κάνει γενικά. Είναι πολύ ξενερωμένος από την όλη κατάσταση και έχει τάσεις φυγής από το ποδόσφαιρο. Αν του κάτσει κάποια καλή πρόταση μάλλον δεν θα το σκεφτεί πολύ…

Νοσταλγία

Με μία μικρή νοσταλγία βλέπουμε τα μεσημέρια του Σαββαττοκύριακου τα παιχνίδια της Basket League. Μετά από πέντε χρόνια στα μεγάλα σαλόνια είναι δύσκολο να συμβιβαστείς με την απώλεια. Αλλά χωρίς λεφτά ουδείς επιβίωσε, πόσο μάλλον τώρα που έχουν ξεπεταχτεί πολλές ομάδες με μεγάλα μπάτζετ.

Κόλλησαν

Κόλλησαν στα χιόνια ο Πατριάρχης και η ομάδα του στον δρόμο για τα Γιάννενα και έτσι γύρισαν πίσω. Ο ίδιος πάντως έφτασε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και αποκλείστηκε εκεί!!!

 

«ΦΛΟΥ»

…δύο στα δύο!!!