Πρώτη νίκη για τις κορασίδες του Ασκληπιού

Κέρδισαν 3-0 τον Αλμυρό

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα που έγινε το Σάββατο 24/11/2018 στο ΔΑΚ Τρικάλων η ομάδα του Ασκληπιού παίζοντας πειθαρχημένα και με πάθος ,κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρείς πρώτους της βαθμούς.

Ο Ασκληπιός ξεκίνησε καλύτερα στο 1ο σετ,πήρε μια σημαντική διαφορά 4-0, 8-2, 16-11, 20-16 την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος κερδίζοντας το σετ με 25-20.

Στο 2ο σετ ξεκίνησε ακόμη καλύτερα 5-1, 9-3, 15-7, 20-9 και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης για να κερδίσει τελικά το σετ με 25-11. Η προπονήτρια κα Βασίλεβα έδωσε έτσι χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια.

Στο 3ο σετ η ομάδα του Αλμυρού αντέδρασε και διεκδίκησε το παιχνίδι τουλάχιστον μέχρι τα μισα του σετ όπου και οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο.Κάπου εκεί όμως τα κορίτσια του Ασκληπιού αντέδρασαν και με πίεση στο σερβίς πήραν τελικά το σετ με 25-19.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα): Γεωργίου, Γκιούρκη Π., Γκιούρκη Α., Κόκκαλη, Κοντοκώστα, Μπρουσιάκη, Σκέμπη, Σούλκο, Τζίκα, Ταρατόρα(λ), Μπαντίκου.

ΓΣ Αλμυρού (Ξύδης):Τσάμη, Αραμπατζή, Χατζηκυριάκου, Μητσογιάννη, Αραμπατζή Σ. ,Κωτούλα, Ξύδη, Κωνσταντίνου, Μάντζιου, Χασιώτη, Κουτε, Κυρίτση, Μαυρογέννη.