Πήρε προβάδισμα , αλλά λύγισε η Γυναικεία από τον ΠΑΟΚ !!!

Η γυναικεία ομάδα προηγήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚΤην έκπληξη της αγωνιστικής κυνηγά η γυναικεία ομάδα και  προηγείται ήδη με 1-0 του ΠΑΟΚ

Στο ξεκίνημα του β μέρους με μεγαλύτερη πίεση ο ΠΑΟΚ κατάφερε και  ισοφάρισε σε 1-1. Ο πρωταθλητής συνέχισε με την ίδια ορμή και τελικά πέτυχε άλλα δύο γκολ φτάνοντας το 1-4

 

Στο 36ο λεπτό  από εκτέλεση φάουλ από δεξιά της Έιερς, σημειώθηκε το 1-0 .που ήταν  το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέρισα Κριστις πέρασε στο παιχνίδι την Σπυριδωνίδου στην θέση της Νεφρού. Στο 52ο λεπτό ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1 με γκολ της Κακαμπούκη. Η Μπεντανκούρ εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από δεξιά, θέλοντας να πετύχει παρόμοιο γκολ με αυτό των Τρικάλων η Χαρακοπούλου ακούμπησε την μπάλα, την έστειλε στο δοκάρι, στη συνέχεια η Μίτκου σούταρε, η Χαρακοπούλου έστειλε και πάλι την μπάλα στο δοκάρι, όμως εκεί βρέθηκε η Κακαμπούκη, η οποία με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 67ο λεπτό ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με την Μπεντανκούρ, ύστερα από σέντρα της Πατερνά «γράφοντας» το 1-2, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ τελείωσε την υπόθεση νίκη καθώς μετά τη σέντρα της μπετανκουρ  , η  Βαρδαλή κατέβασε την μπάλα και μ’ αριστερό βολέ, έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας  κάνοντας  το 1-3 .Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού η Σακελλάρη με κεφαλιά έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» και έκανε το τελικό 1-4.

 

Τρίκαλα: Χαρακοπούλου, Βαίτση (74΄Τροχούτσου), Σόντερλουντ, Αλεξίου, Σάλομον, Γεραγόρη, Μπαρμόσα, Έιερς, Σακελλαρίου (71΄Γιαννούλα), Παναγιωτίδη (73΄΄Ντόκου), Χύμα (80΄Τσακνάκη).

 ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Σλίσκοβιτς, Κακαμπούκη, Πατερνή (80΄Βοργιά), Στράτζαλη (88΄Σακελλάρη), Χατζηγιαννίδου, Βαρδαλή, Μπετανκούρ,Νεφρού(46΄Σπυριδωνίδου),Μύτκου.

Τα αποτελέσματα

ΑΕΛ-Ατρόμητος 0-2
Πανσερραϊκή-Αγ. Παρασκευή 0-2
Εργοτέλης-Ελπίδες Καρδίτσας 1-2
Προοδευτική-Άρης 0-4
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 1-4
Ρεπό Γλυφάδα

Η Βαθμολογία

1 ΠΑΟΚ 9
2 ΑΡΗΣ 6
3 Α. Παρασκευή 6
4  Ελπίδες  5
5 Τρίκαλα   4
6 Ατρόμητος 3
7 ΑΕΛ 1-6 3
8 Πανσερραϊκή  3
7 Γλυφάδα 2
9 Προοδευτική Ιωαν. 1
10 Εργοτέλης 0

ΑΕΛ-Ατρόμητος 0-2
Πανσερραϊκή-Αγ. Παρασκευή 0-2
Εργοτέλης-Ελπίδες Καρδίτσας 1-2
Προοδευτική-Άρης 0-4
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ 1-4
Ρεπό Γλυφάδα