Ο Μπακατσής του ΑΓΣΤ στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα παίδων

Ο Απ Μπακατσής  του ΑΓΣ ΤAEKWONDO ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα συμμετάσχει στο  πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων(cadets) που θα διεξαχθεί στην marina d’oro  της Ισπανίας

Ο αθλητής θα ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα μέλη που αποτελούν την εθνική μας ομάδα και θα αγωνιστεί στην κατηγορία -49 κιλών. Είχε προηγηθεί η πρόκριση στο sindielfingen της Γερμανίας όπου πήρε και το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η προετοιμασία διεξήχθη όλο το διάστημα από τον προπονητή του συλλόγου του και ευχόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης την προηγούμενο μήνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διεθνές πρωτάθλημα με την ονομασία G1 GREECE OPEN που διοργάνωσε η χώρα μας.  Τον αθλητή θα συνοδεύσει ο προπονητής του Απόστολος Παλαυρας.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία πολύ σημαντική επιτυχία για τον Τρικαλινό σύλλογο Τάεκβοντο, που θα έχει την ευκαιρία να δει αθλητή του αγωνιζόμενο σε τόσο υψηλό επίπεδο και εκεί να διεκδικήσει τς πιθανότητες του για μία καλή διάκριση.

Στην συνεχή δράση του συλλόγου προηγήθηκε το πανελλήνιο κύπελλο όπου ο αθλητής ΠΑΛΑΥΡΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία ανδρών -58 κιλών και τρίτη θέση στους εφήβους στην κατηγορία -55 κιλων και ο αθλητής ΣΙΟΥΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ την πέμπτη θέση δίνοντας τέσσερις αγώνες .

Παράλληλα, αξιοπρεπή εμφάνιση μην καταφέρνοντας την διάκριση είχαν και οι ΜΑΣΤΟΡΑ ΧΡΥΣΑ ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΓΙΏΡΓΟΣ ΤΡΑΠΟΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΛΙΝΑ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΘΑΝΟΣ.