Ικανοποίηση Τσερίσοφ

Για την νίκη επί των Τρικάλων

Ο Αντρέι Τσερίσοφ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Σπάρτης και τη νίκη με 2-0 απέναντι στα Τρίκαλα.

Ο προπονητής της Σπάρτης μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αρχίζουν να πιστεύουν στους εαυτούς τους και αυτό τους οδήγησε στη νίκη επί των Τρικάλων.

Τόνισε πως η ομάδα του ανεβάζει την απόδοση της, αλλά και την πίστη της με αποτέλεσμα να παίρνει αυτό που θέλει από τις αναμετρήσεις. Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας της Λακωνίας στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στα Τρίκαλα.

«Πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, αλλά και στους φιλάθλους μας και όσους είναι διοικητικά κοντά στην ομάδα. Περιμέναμε αυτή την πρώτη νίκη και είπα στους ποδοσφαιριστές μου πριν τον αγώνα πως είμαστε έτοιμοι για την νίκη και βγήκαμε έξω για να τον πάρουμε. Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα, αλλά στη συνέχεια χάσαμε τον έλεγχο, αφού τα Τρίκαλα ήταν πολύ καλύτερα με την μπάλα. Εμείς είχαμε και λίγο κούραση μετά το παιχνίδι της Τετάρτης στην Λάρισα και το μακρύ ταξίδι της επιστροφής. Είχαμε μόλις δύο μέρες για να παίξουμε τον επόμενο αγώνα, αλλά αυτό δεν μας επηρέασε τόσο, αφού στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας δεν σταμάτησαν την προσπάθεια τους και στα τελευταία λεπτά είχαμε ευκαιρίες για να αυξηθεί και άλλο το σκορ. Τις χάσαμε και αυτό είναι και θέμα εμπειρίας, αλλά κερδίζουμε ακόμη και από αυτό για τη συνέχεια.

Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε τον αγώνα και οι ποδοσφαιριστές μας αρχίζουν να πιστεύουν πως μπορούν και παράλληλα σιγά, σιγά ανεβαίνουμε στην βαθμολογία».

Υπήρξαν πολλές χαμένες ευκαιρίες για την Σπάρτη. Τι σημαίνει αυτό;

«Η τακτική μας δεν ήταν κακή και βγήκαν πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές μας απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Είναι θέμα εμπειρίας και κερδίζουμε από αυτή την εμπειρία. Σίγουρα όλοι θέλουν να σκοράρουν και είναι σημαντικό να βρίσκεται σε θέση για γκολ».

Το χειροκρότημα του κόσμου στο πρόσωπο του βοηθάει να δουλέψει ακόμη περισσότερο;

«Εϊναι σημαντικό να έχεις τους φιλάθλους μαζί σου και να σε υποστηρίζουν. Μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε και φυσικά ο κόσμος σου δίνει δύναμη και κίνητρο».

Πηγή: flnews.gr