Νίκησε ,αλλά δεν προλαβαίνει η Εθνική

Την πρώτη θέση στον όμιλο κράτησε η Φινλανδία

 

Η εποχή του Άγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ξεκίνησε με νίκη επί της Φινλανδίας, στο ΟΑΚΑ. Η ελληνική ομάδα επιβλήθηκε 1-0 με το αυτογκόλ του Γκράνλουντ στο 25΄, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League, έχασε όμως οριστικά την πρώτη θέση του 2ου ομίλου στη League C, αφού δεν κάλυψε τη διαφορά της ήττας (0-2) στο Τάμπερε.

Παρά την απώλεια του στόχου, όμως, υπήρξαν και κάποια κέρδη από το αποψινό παιχνίδι. Η ελληνική ομάδα έδειξε διάθεση, φρεσκάδα και υποχρέωσε τους Φινλανδούς στην πρώτη ήττα στη διοργάνωση

Μετά τη νίκη  επί της Φινλανδίας (1-0) η Εθνική μας ομάδα δεν μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της στο Nations League, διότι οι Φινλανδοί υπερτερούν στα μεταξύ μας παιχνίδια (2-0 στην Φινλναδία, 1-0 στην Αθήνα).

Συνεπώς, μοναδικός στόχος της Ελλάδας είναι να αναδειχθεί δεύτερη και για να τα καταφέρει πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει τους Εσθονούς στο τελευταίο ματς. Τι θα καταφέρει σ’ αυτή την περίπτωση; Να διεκδικήσει μια θέση στο Euro αν η Φινλανδία εξασφαλίσει εισιτήριο στο Euro από την προκριματική φάση του και ταυτόχρονα φτάσει στο Final – 4 του Nations League.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Φινλανδία 12 (5-1)

2. Ελλάδα 9 (4-4)

3. Ουγγαρία 7 (7-6)

4. Εσθονία 1 (3-9)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ – 18/11)

Φινλανδία – Ουγγαρία

Ελλάδα – Εσθονία

Τα σχόλια είναι κλειστά.