ΕΠΟ: Και με τη βούλα στην Εθνική ο Βλαχοδήμος

Ο γκολκίπερ  μπορεί να κληθεί στη «γαλανόλευκη»

 

Εδώ και αρκετό καιρό η ΕΠΟ έκανε τις κατάλληλες ενέργειες προς τη FIFA και τελικά πήρε το «ΟΚ» έτσι ώστε ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα να μπορεί να κληθεί στη «γαλανόλευκη». Μάλιστα, η ΕΠΟ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία φιλοξενείται και δήλωση του προέδρου της, Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος καλοσώρισε τον «Όντι» στην Εθνική Ομάδα της χώρας μας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (F.I.F.A.) γνωστοποίησε σήμερα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απόφασή της, βάσει της οποίας ο ποδοσφαιριστής Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική μας Ομάδα.

Βάσει του σκεπτικού του ανεξάρτητου δικαιοδοτικού οργάνου της Player’s Status Committee της F.I.F.A. που έκρινε την υπόθεση, «τα αιτήματα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Βλαχοδήμου γίνονται αποδεκτά και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνίζεται στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας από την ανακοίνωση της απόφασης».

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της F.I.F.A., ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος έκανε το παρακάτω σχόλιο: «Η Ελληνική Ομοσπονδία έκανε το αυτονόητο καθήκον της απέναντι στην Εθνική Ομάδα και τον ποδοσφαιριστή, και αφού ακολούθησε την απαιτούμενη διεθνή πρακτική και διαδικασία, έφτασε στο αποτέλεσμα που προσδοκούσε. Ενόψει των προκριματικών του EURO 2020 ενδυναμώνουμε την ομάδα μας με έναν ακόμα παίκτη διεθνούς εμβέλειας και ενισχύουμε το ρόστερ του προπονητή. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Εθνικής Ομάδας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.