Συγκλονιστικό το βίντεο που δημιούργησε η Μαρσέιγ για το ντέρμπι με την Παρί

Το έφτιαξε για το ντέρμπι με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν!

 

Συγκλονιστικό το βίντεο που δημιούργησε η Μαρσέιγ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν!

«Σε αυτήν την πόλη οι άνθρωποι πηγαίνουν βόλτα, εκεί που η μπάλα είναι η κυρίαρχος του δρόμου, μια πάσα, δύο γκελάκια, μέχρι το ποδόσφαιρο να καταστραφεί, θα ενώνει τους ανθρώπους. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μας δύναμη. Στη Μασσαλία είμαστε ενωμένοι.

Εδώ όπως είναι γνωστό υπερβάλλουμε για τα πράγματα, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πολλά παραπάνω από ένα Κλάσικο, είναι μια μάχη, είναι η στιγμή να αποδείξουμε ότι είμαστε η πρωτεύουσα του ποδοσφαίρου. Οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα στο χορτάρι, νικήσουν ή χάσουν. Η οροφή του σταδίου θα τρέμει.

Έχετε την καλύτερη ομάδα στη Γαλλία; Για πολύ καιρό είχαμε το αστέρι στη φανέλα μας. Ξοδεύετε δισεκατομμύρια για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο; Αυτό που ποτέ δεν θα είστε σε θέση να αγοράσετε είναι η καρδιά ενός έθνους.

Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, αέρας ή βροχή, θα είμαστε πάντα πίσω από την Μαρσέιγ. Ποτέ δεν θα έχετε οπαδούς σαν τους δικούς μας ή αυτήν την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ποτέ δεν θα έχετε τόση μεγάλη περηφάνια. Γιατί αυτά είναι πράγματα που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν.»