Ο ΝΠΣ Βόλος σε βήμα πρόκρισης στη Λαμία

Πήρε αποτέλεσμα και άγγιξε την πρόκριση

 

Ο Βόλος ταξίδεψε στη Λαμία με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα που τον έβαζε σε θέση οδηγού για την υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη φάση από τον 2ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Ένα λάθος του Άλμπερτ Ρούσσου στο 14ο λεπτό έφερε το γκολ για τη γηπεδούχο, αφού ο Καραμάνος που έκλεψε την μπάλα από τον αμυντικό των «κυανέρυθρων» τελείωσε ιδανικά τη φάση και έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΣ.

Στη συνέχεια υπήρξε πίεση από την πλευρά των φιλοξενούμενων που έψαχναν να βρουν τον τρόπο για να φτάσουν στην ισοπαλία και αυτή σαν «θεία δίκη» ήρθε από το κεφάλι του Ρούσσου, ο οποίος έπειτα από γέμισμα σε εκτέλεσε φάουλ του Λούκας Γκαρσία ισοφάρισε για τον Βόλο στο 44′.

Αυτό το 1-1 μόλις ένα λεπτό πριν κλείσει το ημίχρονο φάνηκε κομβικό για τη συνέχεια του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να επανέλθουν στο ματς και ο Βόλος με την ψυχολογία στα ύψη ήταν εκείνος που έψαξε το δεύτερο γκολ για να σιγουρέψει την πρόκριση από τώρα για την επόμενη φάση.  Πλέον μετά και το 5-1 της πρεμιέρας απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια από την πλευρά της Λαμίας, ώστε να ξεπεράσει αυτό το σκορ στον αγώνα της με την ομάδα της  Μγνησίας

  • ΓΚΟΛ: 14′ Καραμάνος – 44′ Ρούσσος
  • ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο (46′ Καρυπίδης), Καραμάνος, Αναστασιάδης, Άντρονικ, Μαστούρ (60′ Καραγκούνης), Ρόμανιτς, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Τσούκαλος (73′ Κωστίκας), Οσμάν.
  • ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Δημόπουλος (85′ Κότο), Καρρίκι, Ουνγιαλίδης, Ν’ Γκουέμ, Μάντζης, Καμπαγέρο, Καρρίκι (65′ Δόρης), Ηλιόπουλος, Λούκας Γκαρσία, Πίσπας (54′ Φράγκος).