Καταγγελία της ΑΕΚ κατά Φορτούνη-Ζήτησε συγνώμη ο ίδιος

Η ΑΕΚ αναμένεται να καταγγείλει τον Κώστα Φορτούνη

Η ΑΕΚ αναμένεται να καταγγείλει τον Κώστα Φορτούνη στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για τα «γαλλικά» του προς την εξέδρα και η υπόθεση αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με αυτήν του Πασχαλάκη. Αν ασκηθεί δίωξη, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να τιμωρηθεί είτε με μία αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά ή με δύο για υβριστική συμπεριφορά.

Ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» φιλοξενεί δηλώσεις του Φορτούνη ο οποίος ζητάει συγγνώμη για την ενέργειά του και θα αποδεχθεί τις συνέπειες.

Αναλυτικά: «Καταρχάς ζητάω συγγνώμη, γιατί πάνω στην ένταση είπα κάτι που δεν έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής εκείνη τη στιγμή, πόσο μάλλον όταν βάζεις ένα γκολ που φέρνει την ομάδα κοντά στην νίκη. Μια νίκη που την θέλαμε πολύ. Προφανώς και δεν ήξερα ότι στην μεριά εκείνης της εξέδρας υπήρχαν μικρά παιδιά και ήταν λάθος μου. Απλά ξέσπασα με αυτό τον τρόπο και παραδέχομαι ότι ήταν λάθος μου. Όμως είναι και λάθος να με χρεώνουν και να λένε ότι γνώριζα και το έκανα επίτηδες. Αν είναι δυνατόν”.