Κούγιας: “Σε 15 μέρες όποιος θέλει να κάνει πρόταση αγοράς της ΑΕΛ”

Περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση των μετοχών του

Αρχικά ο Κούγιας είπε: “Υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια ώστε να αναγκαστώ να φύγω από την θέση που έχω του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ”.

Και άνοιξε την πόρτα των “βυσσινί” σε όποιον θέλει να πάρει την ομάδα: “Σε 15 μέρες μέσα όποιος θέλει να κάνει πρόταση για να αγοράσει τις μετοχές, να την κάνει. Και τον προκαλώ να πάει πρώτα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης”.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κανείς δεν ευχαριστήθηκε όταν ο ίδιος ανέλαβε την ΑΕΛ λέγοντας: “Όταν ήρθα εγώ εδώ κανείς δεν ευχαριστήθηκε. Δεν άρεσε αυτό ούτε στον ιδιοκτήτη του γηπέδου γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού του όπως και στο πίσω μέρος του μυαλού όσων ήταν στο περιβάλλον του και πέρασαν πολύ ωραία με τα εκατομμύρια ευρώ τα οποία διέρρευσαν από τη Marfin είτε για το γήπεδο, είτε για τις δουλειές του κ. Πηλαδάκη και μέρος αυτών ήρθαν στην Λάρισα ορισμένοι περνούσαν τον “χρυσό αιώνα” του Περικλέους”.

Και συνέχισε σημειώνοντας για τα χρήματα που δίνει για τη χρήση του “AEL FC Arena”: “Η συμπεριφορά απέναντι μου ήταν ιδιαίτερα σκληρή, θα έλεγα στυγνή. Σε επίπεδο αποζημίωσης οικονομικής. 10.000 ευρώ κάθε παιχνίδι και για οποιοδήποτε έστω και ένα εισιτήριο πάνω από 2.500 εισιτήρια θα υπήρχε καταβολή 30%. Τον Μάιο ή το γήπεδο αυτό θα ανήκει στο κράτος και θα το εκχωρήσει στον Δήμο ή με κάποιο τρόπο αυτό το καθεστώς των 500.000 ευρώ το χρόνο δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα συνεχιστεί”.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Πλεξίδα υποστηρίζοντας: “Αν ο κ. Πλεξίδας θέλει να πάρει την ομάδα, να βγει και να το δηλώσει. Εάν δεν θέλει να την πάρει και όλα αυτά που μου είπαν εμένα είναι φαντασία, να βγει πάλι να το δηλώσει”.