Άλλος για Φιλιππίνες τράβηξε και άλλος για Νέα Ζηλανδία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Που σκορπίστηκαν τα μέλη του περσινού ρόστερ των Τρικάλων BC

H χρονιά 2017-18 έμελλε να είναι η τελευταία της πεντάχρονης συνεχόμενης πορείας των Τρικάλων στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Μετά απο μία δύσκολη χρονιά λόγω των φοβερών οικονομικών προβλημάτων η ομάδα διαλύθηκε το καλοκαίρι και προπονητές και παίκτες βρήκαν ομάδες σε διάφορα σημεία του πλανήτη προκειμένου να βγάλουν το ψωμί τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι έπαιξαν συνολικά στην ομάδα 22 παίκτες, οι 12 ξένοι (10 Αμερικάνοι, ένας Σέρβος, ένας Τζαμαϊκανός).

Στην Κύπρο ο Τακιανός, στον Ολυμπιακό ο Δέδας

Ο Φώτης Τακιανός το καλοκαίρι δεν βρήκε πρόταση να τον ικανοποιεί στην Ελλάδα και τελικά αποδέχτηκε την πρόταση του Απόλλωνα Λεμεσσού και μετακόμισε στην Κύπρο. Ο βοηθός του, ο Γιώργος Δέδας, αρχικά αποδέχτηκε την πρόταση του νεοφώτιστου στην Basket League Ήφαιστο Λήμνου ως βοηθός του Μανωλόπουλου, αλλά τελικά προτίμησε την πιο ελκυστική πρόταση του Ολυμπιακού όπου πήγε ως βοηθός του Μπλατ.

Ο Κώστας Μέξας μετά την αποχώρηση του απο τον πάγκο των Τρικάλων λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου πέρυσι, δεν έχει βρει ακόμη ομάδα.

Συνεχίζουν στην Basket League

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τρεις Έλληνες παίκτες του περσινού ρόστερ βρήκαν συμβόλαια στην Basket League. Ο Μιχάλης Λούντζης (φωτό) βρέθηκε στο Λαύριο, δανεικός ξανά απο τον Παναθηναϊκό, και είναι βασικός, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης πήγε στον Άρη ενώ ο Φίλιππος Καλογιαννίδης μετά απο τέσσερα χρόνια στα Τρίκαλα πήγε στο Ρέθυμνο.

Συμβόλαιο υπέγραψε με το Περιστέρι και ο Διονύσης Τάταρης αλλά δόθηκε δανεικός στην Δάφνη Δαφνίου που παίζει στην Β’ Εθνική.

Ποιοι βρέθηκαν σε μικρότερες κατηγορίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάποιοι συνεχίζουν σε μικρότερες κατηγορίες. Ο Γιάννης Χατζηνικόλας αγωνίζεται στον Ιπποκράτη Κω (Α2), ο Στέλιος Σκουλούδης (φωτό) στον Έσπερο Καλλιθέας (Β’ Εθνική) ενώ ο νεαρός Παναγιώτης Καραγιώργος που ανήκε στον ΠΑΟΚ μετακόμισε στην Καβάλα για λογαριασμό της Ελευθερούπολης (Γ’ Εθνική).

Διαπρέπει στην Ισπανία ο Βασιλειάδης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Κώστας Βασιλειάδης, η μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα παίκτη στην ιστορία των Τρικάλων έμεινε τελικά για πολύ λίγο στα μέρη μας. Επέστρεψε στην Ισπανία αρχικά για την Τενερίφη και συνεχίζει στην Ομπραντόϊρο όπου διαπρέπει βομβαρδίζοντας τα αντίπαλα καλάθια.

Ο Σοφοκλής μάλλον σταμάτησε…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μεγάλο στοίχημα των Τρικάλων πέρυσι ήταν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Τελικά, αν και έμεινε όλη την σεζόν στα Τρίκαλα, έπαιξε σε ένα μόνο παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο (φωτό) και μάλλον εγκαταλείπει την ενεργό δράση με άδοξο τρόπο.

Στην Κύπρο Γιανναράς και Φεϊσι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο νεαρός Γιάννης Γιανναράς του οποίου ο πατέρας είναι γνωστός Κύπριος προπονητής μπάσκετ επέστρεψε στο νησί ως δανεικός απο τον ΠΑΟΚ στον ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια. Στην Κύπρο αγωνίζεται πια και ο Κένταν Φεϊσι, ο Τζαμαϊκανός σέντερ για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Στην Πέζαρο ο Μάρεϊ

Ο Λαμόντ Μάρεϊ Τζούνιορ ήταν η μεγάλη μεταγραφή της περσινής σεζόν. Δυστυχώς όμως, δεν μπήκε στο πνεύμα της ομάδας, έπαιζε κυρίως για την πάρτη του και έτσι αποτέλεσε παρελθόν στα μέσα της σεζόν. Φέτος αγωνίζεται στνη Πέζαρο και στην Serie A και έχει ξεκινήσει πενταδάτος και με τους καλύτερους οιωνούς.

Μόρις και Τέγιτς στην Πολωνία

Ο Μόρις που οδήγησε τα Τρίκαλα στην εντυπωσιακή νίκη μέσα στην Αμαλιάδα την τελευταία αγωνιστική (φωτό) παίζει στην Πολωνία για λογαριασμό της Σταρτ. Στην ίδια χώρα βρίσκεται και ο Τέγιτς που παίζει στην Κοζαλίν.

Στην Νέα Ζηλανδία ο Τεϊμς

 

 

 

 

 

O Χαβιέρ Τεϊμς παίζει στην μακρινή Νέα Ζηλανδία για λογαριασμό των Canterbury Rams και είναι το πρώτο βιολί της ομάδας αν και είναι τραυματίας το τελευταίο διάστημα.

 

 

Στις Φιλιππίνες ο Φιλντς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O Φιλντς με το που έφυγε απο τα Τρίκαλα έπιασε Ασία μεριά. Πέρυσι έπαιξε στην Σιγκαπούρη και φέτος αγωνίζεται στις Φιλιππίνες με την Columbian Dyip.

Λουξεμβούργο ο Χεϊλ, Γαλλία ο Ρίτσαρντσον

Ο Σάνον Χέϊλ παίζει στο Λουξεμβούργο για λογαριασμό της Ρασίγκ (έχει μπάσκετ το Λουξεμβούργο;) ενώ ο Ρίτσαρντσον αγωνίζεται στην ProB της Γαλλίας με τα χρώματα της Εξ Μαριέν.

Επέστρεψαν στην Αμερική

Ο Σοντρέ Τζόουνς αγωνίζεται στο NBA G League με την Canton Charge ενώ ο Χαλίλ Κανάτσεβιτς συμμετείχε σε ένα Παναμερικανικό τουρνουά με την Gael Nation. O Tάλτον αναζητεί ομάδα ενώ ο Ρος μάλλον σταμάτησε την ενεργό δράση.