Σε δυο ομίλους το Προπαιδικό τουρνουά

Η κατηγορία Κ-14 (Προπαιδικό) θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους.

 

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου ξεκινά τη δράση του το Προπαιδικό τουρνουά του νομού μας, γνωστό πλέον και ως Κ-14 . Στη φετινή διοργάνωση  δήλωσαν συμμετοχή 15 ομάδες κι έτσι το τουρνουά θα τρέξει σε δύο ομίλους Στο πρωτάθλημα Κ14 11 Χ 11 θα συμμετέχουν αθλητές που γεννήθηκαν το έτος 2005 και νεότεροι.

Οι αγώνες θα διεξάγονται σε κανονικών διαστάσεων γηπέδου και οι διαστάσεις των εστιών είναι 5 μ. μήκος και 2 μέτρα ύψος. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι δύο ημίχρονα των 35΄ λεπτών, με ανάπαυλα 5΄ λεπτών και θα χρησιμοποιείται κανονική μπάλα (5 άρα). .
Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο φύλλο αγώνα μέχρι και είκοσι (20) ποδοσφαιριστές στους οποίους δύναται να συμπεριλαμβάνονται μέχρι πέντε (5) αλλοδαποί.

Α ΟΜΙΛΟΣ

Πετρωτό-Μπάρα
Αμπελάκια-Δήμητρα Α
Μεγαλοχώρι- Α Ο Τρίκαλα
Ρεπό Ακαδημία1

Β ΟΜΙΛΟΣ

Πύργος-Δήμητρα Β
Βαλτινό-Πορταϊκός
Αγία Μονή-Μετέωρα
Πυργετός-ΑΕΤ

Στο πρωτάθλημα Κ14 11 Χ 11 θα συμμετέχουν αθλητές που γεννήθηκαν το έτος 2005 και νεότεροι.
Στο πρωτάθλημα Κ14 οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται – ημεδαποί και αλλοδαποί – με δελτίο αθλητικής ιδιότητας Ε.Π.Ο. ή με προσωρινό δελτίο της Ε.Π.Σ.Τ. και με την κατάσταση υγείας ποδοσφαιριστών, η οποία θα πρέπει να είναι θεωρημένη από γιατρό (και την Ε.Π.Σ.Τ Ποδοσφαιριστές με προσωρινό δελτίο δεν μπορούν να αγωνιστούν σε αγώνες μετά την 1-12-18 εκτός από δυο (2) αλλοδαπούς για των οποίων όμως έχουν υποβληθεί αιτήσεις για έκδοση δελτίου και δεν έχουν απορριφτεί
Ποδοσφαιριστής που είναι κάτοχος δελτίου αθλητικής ιδιότητας Ε.Π.Ο. ΔΕΝ δικαιούται να αγωνίζεται σε αγώνα άλλου σωματείου με προσωρινό δελτίο Ε.Π.Σ.Τ. εκτός και εάν το σωματείο του δεν συμμετέχει σε κανένα πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΤ
Σε περίπτωση παράβασης αυτού του όρου η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με κυρώσεις που προβλέπονται από τον Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων (άρθρο 19, παραγρ. 2 β).
Οι αγώνες θα διεξάγονται σε κανονικών διαστάσεων γηπέδου και οι διαστάσεις των εστιών είναι 5 μ. μήκος και 2 μέτρα ύψος. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι δύο ημίχρονα των 35΄ λεπτών, με ανάπαυλα 5΄ λεπτών και θα χρησιμοποιείται κανονική μπάλα (5 άρα). .
Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο φύλλο αγώνα μέχρι και είκοσι (20) ποδοσφαιριστές στους οποίους δύναται να συμπεριλαμβάνονται μέχρι πέντε (5) αλλοδαποί. Για τους επιπλέον των 20 ποδοσφαιριστών απαιτείται η συγκατάθεση του αντίπαλου σωματείου και η έγκριση του διαιτητή.
Επιτρέπεται απεριόριστος αριθμός αλλαγής ποδοσφαιριστών

Τα σχόλια είναι κλειστά.