Μπήκε στο Πανιώνιο ο Χριστοδουλόπουλος

Ο πρώην “επενδυτής” των Τρικάλων.

Αφού πέρασε δις απο τα μέρη μας και επιχείρησε δις να πάρει τον Πανιώνιο τελικά τα κατάφερε χωρίς να παίρνουμε όρκο για την μακροημέρευση του πράγματος διότι ήδη οι πρώτες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε λοιπόν επίσημα πως πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/10) η οριστική μεταβίβαση των μετοχών που εκπροσωπούσε η διοίκηση Αλευρογιάννη στον κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος τόνισε πως θα προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της ομάδας έτσι ώστε να βρεθεί εκεί που τις αξίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα έγινε η οριστική μεταβίβαση των μετοχών που εκπροσωπούσε η διοίκηση Αλευρογιάννη στον κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο.
Οι μετοχές παραχωρήθηκαν και η εγγυητική επιστολή παρέμεινε στην διάθεση της ΚΑΕ.
Η απελθούσα διοίκηση εύχεται καλή συνέχεια, δύναμη και υπομονή, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αγωνιστική περίοδος 2018-2019».

Γ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Προχωράμε άμεσα στην ενίσχυση της ομάδας»

Ολοκληρώθηκε τυπικά και οριστικά η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Θα προχωρήσουμε άμεσα στην ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας με στόχο να εξασφαλίσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την θέση που του ανήκει στην Α1 κατηγορία.
Είμαστε σίγουροι ότι στην προσπάθεια μας αυτή θα έχουμε αρωγό τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ»

Τα σχόλια είναι κλειστά.