Ελλάδα – Ουγγαρία: Δύσκολα θα παίξει ο Χριστοδουλόπουλος

Στενεύουν τα περιθώρια για να μπορέσει να αγωνιστεί την Παρασκευή

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη ημέρα της συγκέντρωσης να μην βγει καθόλου στο χορτάρι του Αγίου Κοσμά, ενώ χθες (9/10) έκανε θεραπεία και σήμερα (10/10) ατομικό, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα των υπολοίπων.

Αύριο (11/10) είναι η τελευταία προπόνηση και εκεί θα φανεί σε τι κατάσταση είναι και αν θα μπορέσει να αγωνιστεί, αλλιώς ο Μίχαελ Σκίμπε θα τον προφυλάξει για τη μάχη στο Τάμπερε με την Φινλανδία την ερχόμενη Τρίτη (16/10) για την 4η αγωνιστική.

Να τονιστεί πως έχει ήδη τεθεί νοκ άουτ ο Πέτρος Μάνταλος για πόνους στο γόνατο και χθες βράδυ (9/10) μετά το γεύμα αποχώρησε από την αποστολή, ενώ οι Βασίλης Τοροσίδης και Μάριος Οικονόμου επίσης αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμού.

Οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης έχουν ήδη ενσωματωθεί και προπονούνται με τους υπόλοιπους, ενώ στο πρόγραμμα έλαβε κανονικά μέρος και ο Τζαβέλλας, ο οποίος χθες (9/10) έκανε ατομικό. Όλοι οι υπόλοιποι έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Η Ελλάδα είναι στον 2ο όμιλο του League C και έπειτα από δύο αγώνες έχει τρεις βαθμούς, μία νίκη (0-1 την Εσθονία) και μία ήττα (2-1 από την Ουγγαρία).

Τα σχόλια είναι κλειστά.