Αέρας αμερικάνικου μπάσκετ στην Καλαμπάκα!

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρώτο θεσσαλικό Hoop Camp.

Για τρεις ημέρες, το Αμερικανικό μπάσκετ ήρθε στο κλειστό της Καλαμπάκας, για να βοηθήσει δεκάδες μπασκετμπολίστες να διεκδικήσουν το όνειρο τους για μία υποτροφία στα κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Το Hoop Camp στην τρίτη του χρονιά στην Ελλάδα έφερε το American College Skills & Exposure Camp στην πόλη της Καλαμπάκας κι έτσι  αθλητές γεννημένοι από το 2000 μέχρι το 2006 είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες των Cooper Handelsman και Mike Rice!

Ο κορυφαίος τεχνικός στο skills development, πρώην προπονητή των Rutgers New Jersey (Head coach), Robert Morris Pittsburgh (Head coach), Chicago St. (assistant), Marquette (assistant), Fordham (assistant), Niagara University “Purple Eagle” (assistant), St. Joe’s (assistant), University of Pittsburgh (assistant), Mike Rice, μαζί με τον Διευθυντή του Hoop Group USA, Cooper Handelsman ήρθαν στην Καλαμπάκα!

Οι δύο κορυφαίοι Αμερικανοί τεχνικοί έκαναν αρκετές ώρες απαιτητικής προπόνησης προκειμένου να δουν το επίπεδο των αθλητών, να λύσουν απορίες σχετικά με τη διαδικασία φοίτησης σε Κολέγια των ΗΠΑ και να κάνουν την απαραίτητη αξιολόγηση των παιδιών αναλύοντας τις πιθανότητες που έχουν για να λάβουν μία αθλητική υποτροφία στα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου!

Τα σχόλια είναι κλειστά.