Εκδικάστηκε η έφεση για Λεάντρο

Η ομάδα υποστηρίζει ότι υπέγραψε και μετάνιωσε

 

Η ΠΕΕΟΔ δικαίωσε τον Βραζιλιάνο αμυντικό και η ΠΑΕ προσέφυγε  στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την ανατροπή της απόφασης. Το FL News έδωσε το «παρών» στη διαδικασία της Τρίτης (18/09) και αναφέρει  ότι ο Πίντο είχε υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό λύσης της συνεργασίας με την ΠΑΕ, αλλά πριν επικυρωθεί το γνήσιο της υπογραφής ο ίδιος αρνήθηκε να ολοκληρώσει τη διαδικασία.
Η ΠΑΕ  εμφανίστηκε με άλλον δικηγόρο, τον Νίκο Σαράντη αντί του Αργύρη Λίβα και όπως ο ίδιος ανέφερε: «Υπέγραψε αρχικά το χαρτί και μετά το μετάνιωσε. Δεν δέχτηκε για οικογενειακούς λόγους να υπογράψει παρότι και ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει. Μας ζήτησε να προπονείται μόνος του και του το επιτρέψαμε. Για εμάς η συνεργασία μας είχε λυθεί».
Ο δικηγόρος του Βραζιλιάνου, Λάκης Σημαιοφορίδης από την πλευρά του έκανε λόγο για εκδικητική συμπεριφορά της ΠΑΕ προς τον πελάτη του και είπε:
«Ο Λεάντρο είναι ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας. Αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΟ Τρίκαλα που είχε στόχο την άνοδο. Όταν, όμως η ομάδα έμεινε εκτός στόχου ο μεγαλομέτοχος φώναζε στο γραφείο του ποδοσφαιριστές και τους πρότεινε μείωση αποδοχών. Ο Λεάντρο δεν δέχτηκε, γιατί έχει οικογένεια και παιδί.
Στα 30 χρόνια που είμαι στον χώρο πρώτη φορά με παίρνουν τηλέφωνο από τη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων. Με ρωτούσαν ποιος ήταν ο εύσωμος εν ενεργεία αξιωματικός που ήταν στο γραφείο του Μπαταγιάννη. Όπως καταλαβαίνετε, θα είχε πρόβλημα, γιατί εξυπηρετούσε ιδιώτη. Του οφείλονταν περισσότερα χρήματα και συμφώνησε στις 4.000 ευρώ, γιατί θα έμενε άνεργος από τον Φεβρουάριο ως τον Ιούνιο του 2018.
Του έταξαν 4.000 ευρώ και όταν συμφώνησε του είπαν 1.150 ευρώ. Η σύζυγός του εμπλέκεται στην υπόθεση, γιατί του είπε ότι έχουν οικογένεια και παιδί και δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν. Έτσι, αρνήθηκε να υπογράψει. Εκτός από το γνήσιο υπογραφής που ζήτησε από τον Λεάντρο ο αξιωματικός υπηρεσίας έπρεπε να μπει υπογραφή και από τον δικηγόρο. Από τότε που αρνήθηκε να υπογράψει, μπήκε στο περιθώριο. Τον έβγαλαν εκτός προπονήσεων εκδικητικά».
Ο Σημαιοφορίδης ανέφερε, επίσης, ότι η ΠΕΕΟΔ είχε πάρει ομόφωνη απόφαση (5-0 ψήφους) υπέρ του πελάτη του και ότι μόνη διαφωνία ήταν η επιβολή απαγόρευσης μεταγραφών που είχε ζητήσει ο Βραζιλιάνος. Ο δικηγόρος της ΠΑΕ από την πλευρά του εξέφρασε το ερώτημα, γιατί ο Λεάντρο κατέθεσε προσφυγή 10 ημέρες μετά και γιατί δεν το κατήγγειλε στην Αστυνομία εάν πράγματι απειλήθηκε.