Η αποστολή της ΑΕΚ για Τρίκαλα

i-apostoli-tou-filikou-me-ta-trikala-denlarge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έρχεται αυθημερόν χωρίς τους διεθνείς της.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Λούκας Μπογέ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.


Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για τον φιλικό αγώνα με τα Τρίκαλα στο Δημοτικό Στάδιο της ομώνυμης πόλης την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου (20.00).

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Άλεφ, Μοράν, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιαννιώτας, Γιακουμάκης, Πόνσε.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Τρίκαλα το πρωί της Παρασκευής, θα καταλύσει για ξεκούραση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και θα αναχωρήσει αμέσως μετά το φιλικό.

*Απόντες από τις προπονήσεις των ημερών είναι οι διεθνείς με τις εθνικές Ελλάδας Ανδρών (Μπάρκας, Μπακάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Οικονόμου) και Ελπίδων (Μπότος) και οι Λιβάια, Χουλτ που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές Κροατίας και Σουηδίας αντίστοιχα