Χασάν για Ολυμπιακό- Βερνμπλουμ σε ΠΑΟΚ

hasΟ Αιγύπτιος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους

Ο 25χρονος φορ, ο οποίος από το 2015 παίζει στη Μπράγκα, θα γίνει όπως όλα δείχνουν παίκτης του Ολυμπιακού και θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης. Με ύψος 1.91, ο διεθνής στράικερ έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από Γκερέρο και Ανσαριφάρντ και ο Πέδρο Μαρτίνς που συνεργάστηκε μαζί του στην Πορτογαλία, εκτιμούσε όλο αυτό το διάστημα πως η απόκτηση του “Κούκα” είναι αναγκαία.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει περάσει παλαιότερα από τα τμήματα υποδομής της Ρίο Άβε και της Αλ Αχλί της πατρίδας του, ενώ η Μπράγκα τον απέκτησε το 2015. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει 41 γκολ σε 123 ματς, ενώ στο Europa League έχει παίξει σε 31 ματς με απολογισμό έξι τέρματα.

Υπέγραψε και προπονείται ο Βέρνμπλουμ

Η ανακοίνωση απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ από τον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός μέσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους.

Ο 32χρονος μετά από έξι χρόνια παρουσίας του στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμεινε ελεύθερος.

Με τον ΠΑΟΚ βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετό καιρό, η μεταγραφή του πέρασε από χίλια κύματα, ωστόσο τελικά ο Βέρνμπλουμ θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Μάλιστα, ο παίκτης αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, ενώ αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.