Τζέλη και Σοφοτάσιος στο καμπ του ΣΟΑΤ

20180829_141936

Το μέλλον του ελληνικού Ταεκβοντό συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή

Στην Ολυμπιάδα Νέων που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Αργεντινή συμμετέχουν τρεις αθλητές του Ταεκβοντό από την χώρα μας. Οι δύο εξ αυτών, η Φανή Τζέλη και ο Αργύρης Σοφοτάσιος αυτές τις μέρες συμμετέχουν στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο ΣΟΑΤ στα Τρίκαλα.

Ο Νίκος Παϊταρίδης τους παρουσίασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι χαρά και τιμή για μας να έχουμε αυτά τα δύο παιδιά δίπλα μας. Μας έκαναν περήφανους με την πρόκριση τους στην Ολυμπιάδα Νέων αλλά και με τις διεθνείς επιτυχίες τους. Τους στηρίζουμε και πιστεύω πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να μας χαρίσουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Η Φανή Τζέλη, παιδί του ΣΟΑΤ αφού ευχαρίστησε την Ομοσπονδία, τον σύλλογο και τους προπονητές της είπε: «Είναι μία μεγάλη και ιδιαίτερη εμπειρία η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα Νέων. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση και αυτό είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για μένα».

Ο Αργύρης Σοφοτάσιος που ανήκει στην Δύναμη Πατρών  από την άλλη τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσω την χώρα μου. Ευχαριστώ την ομοσπονδία για τις προσπάθειες που καταβάλλει παρά τις αντιξοότητες και τον προπονητή μου. Ευχαριστώ και τους γονείς μου που είναι οι μεγάλοι μου χορηγοί. Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν όλοι είναι ότι στον αθλητισμό δεν υπάρχουν κερδισμένοι και χαμένοι. Μόνο κερδίζουμε όσο ασχολούμαστε με αυτόν».