Στην εντατική ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο

ronaldo

Η διάγνωση των γιατρών  έκανε λόγο για πνευμονία

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος επιθετικός, Ρονάλντο, εισήχθη στα επείγοντα περιστατικά στο νοσοκομείο Hospital Can Misses το απόγευμα της Παρασκευής (10/08), ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Ίμπιζα.

Η διάγνωση των γιατρών για τον 45χρονο έκανε λόγο για πνευμονία, γεγονός το οποίο έγινε γνωστό δια επισήμου στόματος και συγκεκριμένα του υπεύθυνου του νοσοκομείου.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα της τοπικής Diario de Ibiza, η κατάσταση χειροτέρευσε, καθώς ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην εντατική σε ιδιωτική πολυκλινική στο ίδιο νησί της Μεσογείου, όπου και μετέβη λίγες ώρες αργότερα, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Εντούτοις, τονίζεται πως τις τελευταίες ώρες η κατάστασή του παρουσιάζει πρόοδο.

Ο Ρονάλντο αποτέλεσε έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές των δύο προηγούμενων δεκαετιών, φορώντας τις φανέλες των Κρουζέιρο, Αϊνχόφεν, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Κορίνθιανς, και αφήνοντας εποχή στο ισπανικό ποδόσφαιρο με το ιδιαίτερο στιλ του και την ικανότητά του να βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία.

Παράλληλα, κατέκτησε δύο Παγκόσμια Κύπελλα με την εθνική Βραζιλίας, το 1994 και το 2002. Αυτήν την περίοδο εργάζεται ως πρεσβευτής της Ρεάλ Μαδρίτης προς το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό.