Ο τραυματισμός του Μπογέ φέρνει εξελίξεις για εξτρέμ στην ΑΕΚ

μπογεΑνακοινώθηκε ο Πέντρο Βίτορ από την ΑΕΚ

Ο Λούκας Μπογέ θα χάσει σίγουρα τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Σέλτικ στα πλαίσια του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, ενώ παραμένει άγνωστο το πότε θα είναι ξανά διαθέσιμος.

Αυτό γιατί, το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί είναι ύπουλος τραυματισμός που δεν επιτρέπει ασφαλείς προβλέψεις.

Το παραπάνω ζήτημα φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα γύρω από τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, με την απόκτηση εξτρέμ να έρχεται σε πρώτο πλάνο. Αφήνοντας στην άκρη την ενίσχυση του άξονα που επίσης βρίσκεται στις προτεραιότητες του «δικεφάλου».

Η ΑΕΚ βάζει μπροστά λοιπόν την απόκτηση ακραίου, προκειμένου να είναι καλυμμένη και για τα ευρωπαϊκά ματς που ακολουθούν. Τα οποία είναι πιθανό να αφορούν στην είσοδό της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Μπογέ παραμένει εκτός πλάνων, ο τεχνικός της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει στα υπόψιν περιπτώσεις παικτών με τους οποίους θα ασχοληθεί η ΑΕΚ, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που προέκυψε με τον Αργεντινό.

Ο Πέντρο Βίτορ πέρασε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, με την μεταγραφή του ωστόσο να ανακοινώνεται σήμερα, λόγω εγγράφου που εκκρεμούσε από την Σπορτ Ρεσίφε.

 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Pedro Vitor Ferreira Da Silva από την Sport Club do Recife, η οποία διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ο Pedro Vitor υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1998) προέρχεται από την ποδοσφαιρική Ακαδημία της Sport Club do Recife, έκανε τα πρώτα του βήματα στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης».

Μετά την υπογραφή του 5ετούς συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Pedro Vitor δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μία πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα και να κάνω το πρώτο σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Η ΑΕΚ αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για εμένα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην ευκαιρία που μου δόθηκε».

Πέδρο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ».