Ο Ντόστανιτς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής

DSC_0010Διαβάστε τις δηλώσεις του μετά τα τεστ στα Γιάννενα

«Ήταν δύο δυνατά παιχνίδια και το πρώτο και το πιο βασικό ήθελα να δω σε πιο επίπεδο βρισκόμαστε. Από το πρώτο παιχνίδι δεν έμεινα ευχαριστημένος σε κάποια πράγματα που περίμενα να δω αλλά τα παιδιά προσπαθήσανε. Είχαν επιθυμία, είχαν θέληση για να δείξουνε ότι αξίζουνε που είναι στην ομάδα. Στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, τα δώσανε όλα, ήμασταν πάρα πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι και έμεινα ικανοποιημένος.

Είμαστε μακριά από την έναρξη του πρωταθλήματος και από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έρχεται ο Δεκαπενταύγουστος που θα ξεκουραστούν και θα συνεχίσουμε γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Οι παίκτες δίνουν τα πάντα. Είμαι ευχαριστημένος γιατί το δείχνουν στις προπονήσεις. Ο δρόμος είναι ένας για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα. Η διαφορά με το πρώτο ημίχρονο είναι ότι τρέχαμε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς νόημα ενώ στο δεύτερο ήμασταν πιο δεμένοι, πιο ομάδα», ανέφερε μετά το τέλος του τουρνουά στο ΠΕΑΚΙ.

Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή: «Αν είναι να έρθει κάτι το οποίο θα μας δυναμώσει και θα είναι καλύτερο ναι με ενδιαφέρει. Δεν περιμένω ούτε τον Μέσι, ούτε τον Ρονάλντο. Περιμένω οι παίκτες που θα είναι στην ομάδα να παίζουν για την φανέλα και για τον κόσμο και να κάνουμε ομάδα».