Ντόστανιτς: «Είμαστε στον σωστό δρόμο» (Βίντεο)

39509082_2260273894203531_7326734751186812928_n

Ικανοποίηση του Σέρβου τεχνικού από την εμφάνιση

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε στο τέλος της συνάντησης ο Ράτκο Ντόστανιτς: «Πολλά συγχαρητήρια στη ομάδα, αυτά που κάναμε στις προπονήσεις τα βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζεται η δουλειά, θέλουμε πολύ δουλειά καλή και η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη».

Για την πρώην ομάδα του την Λάρισα, σημείωσε: «Κάθε ε επιτυχία εύχομαι  στην Λάρισα ώστε να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για το αν θα γίνουν προσθήκες στο ρόστερ τόνισε: «Τώρα έχω 31 παίκτες, δεν θέλω να διώξω κανέναν, αλλά κάθε προπονητής θέλει έναν  φορ να κάνει την διαφορά»

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα: «Έχουμε πολύ δρόμο και 23 μέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά  είμαστε στον σωστό δρόμο. Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε να φτάσουμε αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί δουλεύουμε πολύ καλά.  Πρέπει να καταλάβουν όλοι  ότι πέντε εβδομάδες δουλεύουμε ομαδικά και όχι ατομικά. Πρέπει να γίνουμε πρώτα ομάδα. Να παίζουμε όλοι μαζί».

Τέλος για τον κόσμο σημείωσε: «Ο κόσμος είναι απαιτητικός. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο, να γυρίσει ο κόσμος γιατί θα δείξουμε φέτος μία καλή εικόνα».