Στο Ελευθεροχώρι οι προπονήσεις του ΑΟΤ!!!

DSC_0042-600x400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λόγω του εξαίρετου αγωνιστικού χώρου, αλλά και προβλημάτων στις Σκαμνιές

Πριν από μήνες όταν ανακοινώθηκε η “κατασκευή” αθλητικού Κέντορου από την ΠΑΕ Τρίκαλα σε “χώρο έτοιμο στι Σκαμνιές της Πηγής” το sportrikala με επίκαιρο άρθρο  είχε επισημάνει τις δυσκολίες του εγχειρήματος χαρακτηρίζοντας τον χώρο που επιλέχθηκε λιβάδι, στο οποίο “θα πρέπει να γίνουν πολλές εργασίες για να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματική ομάδα”. Το άρθρο εκείνο ενόχλησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ Μπέκιο  που αγνοεί ακόμα και που πέφτουν οι Σκαμνιές …. Τρεις μήνες μετά  δυστυχώς οι αναφορές για το… λιβάδι  επιβεβαιώθηκαν  Αύγουστο    εν  μέσω προετοιμασίας , με τα παράπονα των παικτών για τον αγωνιστικό χώρο και την ελλιπής συντήρηση, να οδηγούν την ομάδα σε άλλη επιλογή χώρου προπόνησης

ΤΟ δελτίο Τύποου αναφέρει…

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή μας οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα σε καθημερινή βάση μοχθούν στις προπονήσεις.
Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου –όπου θα γίνονται πλέον οι προπονήσεις αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι εξαιρετικός – συνεχίζεται η προετοιμασία. Sth
Ο Ράτκο Ντόστανιτς σε συνεργασία με τον Κώστα Νεμπεγλέρα και λαμβάνοντας και την άποψη των παικτών θεώρησαν ότι ήταν επιβεβλημένο οι προπονήσεις να γίνουν στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου από εδώ και πέρα οι προπονήσεις.
Σε αγωνιστικό επίπεδο δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, πλην του νεαρού Αλεξανδρή που για λίγες μέρες θα μείνει εκτός δράσης αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί κανονικά αύριο, ενώ την Κυριακή είναι το τουρνουά στα Γιάννενα με ΠΑΣ και Παναχαϊκή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.