Συμμετοχή παιδιών των Μετεώρων σε καμπ στην Καβάλα

Soccer-Football-Wallpapers-football-player-soccer-ball-under-arm
Επέστρεψαν με ωραίες εμπειρίες.
Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα θα ήθελε να συγχαρεί τα τμήματα junior και projunior τα οποία συμμετείχαν στο 8ήμερο ποδοσφαιρικό – κατασκηνωτικό καμπ του Τσαφ Τσουφ στην Καβάλα, για την πρώτη θέση που κατέλαβαν στο τουρνουά που διεξήχθη εκεί. Δίπλα στους μικρούς αθλητές βρέθηκαν οι προπονητές τους Βασίλης Γκούμπλιας, Θοδωρής Φορτούνης και Χρήστος Αυγέρος. 
 
Οι προπονητές, οι οποίοι ενήργησαν για μια ακόμη φορά πέρα από τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, οδήγησαν με δική τους πρωτοβουλία την Ακαδημία στην κατασκήνωση και ζήσαν ως κατασκηνωτές μαζί με τα παιδιά. Στην αποστολή συμμετείχε και η Ελένη Φίνου η οποία βοήθησε τόσο στην οργάνωση της αποστολής όσο και στην παραμονή των παιδιών στην κατασκήνωση.
 
Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα ευχαριστεί θερμά τους προπονητές και την Ελένη για τις όμορφες στιγμές και εμπειρίες που χάρισαν στα παιδιά.
 
Κλείνει με αυτό το ταξίδι η φετινή αγωνιστική σεζόν για τους μικρούς αθλητές στους οποίους ευχόμαστε καλές διακοπές. Τα παιδιά πέρασαν μια μακριά και πλούσια αγωνιστική περίοδο καθώς οι συμμετοχές τους σε ταξίδια, τουρνουά και πρωταθλήματα ήταν πιο πολλές από ποτέ. Για πρώτη φορά οι συμμετοχές των ομάδων μας στα πρωταθλήματα ήταν διπλές (2 ομάδες παιδικό, 2 ομάδες προπαιδικό, 2 ομάδες junior και 2 ομάδες projunior) πράγμα το οποίο εξασφάλισε άφθονο χρόνο συμμετοχής σε αγώνες για όλους τους αθλητές ενώ για πρώτη φορά η Ακαδημία μας συμμετείχε σε τόσα ποδοσφαιρικά τουρνουά, τόσο στην έδρα μας όσο και εκτός έδρας.
 
Σημαντικές στιγμές για τα παιδιά η αναμέτρηση με την Ακαδημία του Ολυμπιακού στην Αθήνα, η συμμετοχή στο Τουρνουά της Αγίας Άννας στο Βόλο όπου συμμετείχαν ομάδες μεγάλων συλλόγων (ΠΑΟΚ, Άρης, Ολυμπιακός Βόλου κ.λ.π.), η συμμετοχή στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διεξήχθη στη Λάρισα εντός του σταδίου AEL FC Arena, καθώς και η συμμετοχή στο μεγάλο τουρνουά που διοργανώθηκε από την ομάδα μας και την Soccerlink στα γήπεδα της πόλης μας. 
 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη και δεσμευόμαστε για μια ακόμη καλύτερη χρονιά.