Στο Πανελλήνιο ο Καπαρτζιάνης του ΑΣΕΤ

aset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Βόλο

Η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων πέφτει για τον σύλλογο μας Α.Σ.Ε.Τ. με την συμμετοχή του στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, δηλαδή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών που θα γίνει και φέτος στο Βόλο από τις 12 έως 15 Ιουλίου 2018, για τις κατηγορίες πανμπαίδων ΑκΒ και παγκορασίδων ΑκΒ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου, στη Νέα Δημητριάδα, με συνεργασία της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) του Δήμου Βόλου  και της περιφερειακής επιτροπής Θεσσαλίας (Π.Ε.Θ.).

Ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με τον 14χρονο κολυμβητή του Καπαρτζιάνη Άγγελο. Ο αθλητής μας ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά με συμμετοχές του τόσο σε εγχώριες όσο και σε διεθνείς διοργανώσεις (Σερβία), κατακτώντας πολλά μετάλλια και κατοχυρώνοντας όρια σε όλα τα αγωνίσματα που πήρε μέρος κατά τη διάρκεια της χρονιάς, (50, 100, 200, 400, 800 ελεύθερο, 50, 100 πεταλούδα, και 200 μικτή ατομική), επιλέχθηκε να αγωνιστεί στο εν λόγω πρωτάθλημα στα 100, 200 ελεύθερο και 100 πεταλούδα αν και η προετοιμασία του φέτος ήταν ελλιπής λόγω των γνωστών προβλημάτων του κολυμβητηρίου, λόγω ανακαίνισης . Ο στόχος του αθλητή μας είναι η βελτίωση των ατομικών του χρόνων και μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Την αμέσως επόμενη εβδομάδα 19-22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων και εφήβων – νεανίδων στο οποίο θα αγωνιστεί  και ο αδελφός του Άγγελου , Βασίλης Καπαρτζιάνης, ο οποίος φέτος μετά από μια πετυχημένη περσυνή χρονιά στον σύλλογό μας Α.Σ.Ε.Τ., μένει μόνιμα και προπονείται στον Βόλο και αγωνίζεται με υποσχετική με τα χρώματα του Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης.

Οι προπονητές , οι αθλητές, τα μέλη και το Δ.Σ του συλλόγου μας εύχονται στα δύο παιδιά και σε όσα παιδιά της πόλης μας συμμετέχουν στις εν λόγω διοργανώσεις,  καλή επιτυχία.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ενημερώσουμε τους γονείς ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στον σύλλογό μας για τη μικρή πισίνα της εκμάθησης για παιδιά από 3,5 ετών και για την μεγάλη πισίνα.

Καλό θα είναι οι γονείς να ενημερώνονται σωστά και να επιλέγουν σωματεία όπως ο σύλλογός μας Α.Σ.Ε.Τ. με στόχους και εμπειρία.

Για πληροφορίες καθημερινά στα τηλ. 24310-028861, 6973042562. site: www.aset.gr / e-mail: aset@hol.gr / facebook: katsiambas Dimitrios.

Με τιμή το Δ.Σ.