Στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Πάνος

RAPOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μιλώντας στο σάιτ του ΑΟΤ.

Ο Ξενοφών Πάνος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν βρίσκεται στο ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα. Μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες δουλεύει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια, ενώ από εκεί στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους.

Ξενοφών σκληρή η περίοδος της προετοιμασίας;

Σκληρή, αλλά αναγκαία! Αυτές τις μέρες που βρισκόμαστε εδώ ξέρουμε ότι η δουλειά θα είναι επίπονη, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στους στόχους μας. Φέτος έχουμε πει ότι βλέπουμε ψηλά, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό για να υλοποιηθεί θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και στους αγώνες, αλλά και τώρα στην περίοδο της προετοιμασίας.

Πως είναι οι συνθήκες στο «βουνό»;

Όλα είναι εξαιρετικά. Το ξενοδοχείο πολύ καλό, ενώ και τα γήπεδα είναι τέτοια που μας επιτρέπουν να δουλέψουμε με απόλυτη ασφάλεια. Σύμμαχο έχουμε και τις καιρικές συνθήκες που είναι πολύ καλές για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η σκέψη μας είναι στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι φίλαθλοι περιμένουν πράγματα από εσάς

Το γνωρίζουμε. Πέρυσι προς το τέλος τα άτυχα αποτελέσματα δεν βοήθησαν να ζεστάνουμε τους φιλάθλους μας. Αυτό που δίνουμε ως υπόσχεση είναι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και αν τους έχουμε δίπλα μας νομίζω ότι καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά.