Δυσαρέσκεια για Κονέ στην ΑΕΚ

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Παναγιώτη Κονέ

Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν ως δανεικός στην Ένωση από την Ουντινέζε, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League, αλλά μετά το τέλος της περιόδου, επέστρεψε στην ιταλική ομάδα, μια και έχει συμβόλαιο για μία ακόμα χρονιά.

Ωστόσο, η ΑΕΚ είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Κονέ για νέο τριετές συμβόλαιο, αρκεί ο παίκτης να λύσει την συνεργασία του με το «συγκρότημα» του Ούντινε. Όμως, η αποζημίωση που αξιώνει ο Έλληνας μέσος είναι ιδιαίτερα υψηλή, ενώ η ιταλική ομάδα δεν δείχνει διάθεση να την καλύψει, κάτι που σημαίνει πως όλα έχουν «παγώσει».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Live Sport» στην ΑΕΚ είναι ενοχλημένοι από τις κινήσεις και την στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα ο Παναγιώτης Κονέ, περιμένοντας από τον παίκτη να είναι πιο διαλλακτικός στις επαφές του με τους Ιταλούς, ούτως ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο». Αντίθετα, όσο περνάει ο καιρός, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.