Πέταξε ψηλά και στους Μεσογειακούς η Τζέλη

received_2129503663743607
Κατετάγη στην 5η θέση
Με την τιμητικη Διάκριση της 5ης θέσης στους Μεσογειακους Αγώνες στην Ταραγονα επιστρέφει η αθλήτρια του ΣΟΑΤ Κωνσταντίνα Τζέλη με την Ελληνική Μεσογειακή αποστολή
Η αθλήτρια του ΣΟΑΤ και Μέλος της Ελληνικης Εθνικής Ομαδας κατέβαλε σπουδαία προσπάθεια καθώς στον πρώτο της αγώνα κέρδισε την αθλητρια από την Τυνησία, οι οποία συμμετείχε σε 2 Ολυμπιάδες και είναι ψηλά στην Παγκόσμια κατάταξη. Σπουδαία νίκη για την Τζέλη η οποία αντιμετώπιζε για τα μετάλλια την Νο 2 της καταταξης Ισπανίδα Calvo και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες μένοντας έτσι στην τιμητικη 5η Θεση. Ούτως ή άλλως η συμμετοχή της στους ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ το καθιστά από μόνο του επιτυχία και με την εξαιρετική της εμφάνιση της κάνει όλους μας υπερήφανους και με περισσότερες βλέψεις και όνειρα.
Στην σπουδαία αυτή γιορτή των χωρών της Μεσογείου ο Τρικαλινός Αθλητισμός ήταν εκεί, με το Ταεκβοντό, τον στιβο και την ποδηλασια και εκπροσωπηθεί αξια.
Το ΔΣ και οι προπονητές του Συλλόγου συγχαιρουν την Κωνσταντίνα Τζέλη και της εύχονται επιτυχίες και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα.