Νέες αποκαλύψεις με ειρωνικά σχόλια για τον Μπαταγιάννη

 

Δείτε τι έγραψε  γνωστή ιστοσελίδα  για το ραντεβού με Μυροφορίδη

 

Στη…γωνία περίμενε η sportime  τον Δημ.  Μπαταγιάννη για την  ανακοίνωση που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα διαψεύδοντας το δημοσίευμα της που τον έφερε έτοιμο για έξοδο.

Η γνωστή γνωστή ιστοσελίδα δικαιώθηκε από τις εξελίξεις  όμως  εκτός του ότι πήρε τη συνέντευξη από τον Μυροφορίδη που έμεινε στην ιστορία για το “Ποδοσφαιρικός πουθενάς”  (αυτή στάθηκε αφορμή για τις νέες εξελίξεις) , ξαναχτύπησε με ένα ακόμα αποκαλυπτικό δημοσίευμα στο οποίο  αναφέρει χαρακτηριστικά…

«Ο Νεμπεγλέρας ήταν ο πρώτος μας στόχος», δήλωσε ο Μπαταγιάννης. Το αφεντικό των Τρικάλων προσπαθεί να «χρυσώσει» το χάπι στον κόσμο, αλλά είναι πολύ μεγάλο και δεν καταπίνεται.

Προφανώς οι άπειρες κλήσεις που δέχθηκε ο Μυροφορίδης το τελευταίο δίμηνο από τον ιδιοκτήτη του ΑΟΤ και το ραντεβού με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Άρη στο πεντάστερο ξενοδοχείο των Τρικάλων «Ananti City Resort» έγινε για να… ρεμβάσουνε τη θέα, τρώγοντας… χυλόπιτα!

Προφανώς το «όχι» που εισέπραξε ο Μπαταγιάννης θα ήταν η απάντηση στην ερώτηση «τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου»! Δεν εξηγείται αλλιώς…