Εντυπωσιακή λήξη τελετής ΣΟΑΤ

received_815487781990199

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στον Μύλο Ματσόπουλου.
Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση έκλεισε την σπουδαία, την καλύτερη έως τώρα αγωνιστή του χρονιά ο ΣΟΑΤ.
Στον Μύλο Ματσοπουλου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στις 22 Ιουνίου, με πρωτοφανή παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου. Ο κόσμος ήταν περισσότερος από κάθε άλλη φορά, γεγονός που δείχνει το αγκάλιασμα της τοπικής κοινωνίας στο “καμαρι του Τρικαλινου Αθλητισμού”
Στις προαγωγικές εξετάσεις εγχρωμων Ζωνων πήραν μέρος οι μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ με άρτια τεχνική και  ποιοτητα και καταχειροκροτηθηκαν. Φάνηκε ότι το μέλλον του ΣΟΑΤ θα συνεχιστεί με ακόμη πιο σπουδαία αποτελέσματα και κάποιοι μικροί θα διαπρεπουν. Όλοι τους όμως θα βιώσουν τον αθλητισμό πολύ ποιοτικά, σε ένα άθλημα που θα τους προσδώσει αν μη τι άλλο, σεβασμό και πειθαρχια. Ο κύριος σκοπός του ΣΟΑΤ είναι να γίνει ο Αθλητισμός τρόπος ζωής για τους αθλητές του, μέσω του συναρπαστικου Ταεκβοντο.
Εξεταστές ήταν ο Δημήτρης Γκαντιας από την Κοζάνη, ο Γιάννης Κατσαρας από την Ελασσόνα, ο Μάριος Τρικατζης από την Χαλκίδα, ο Παναγιώτης Φλίσκας από την Καρδίτσα, ο Θάνος Παπαπουλης από την Λάρισα οι οποίοι εκφράστηκαν με τα πιο κολακευτικά λόγια για τους αθλητές μας.
Ακολούθησε μια εντυπωσιακή παρουσίαση-επίδειξη του Ταεκβοντο από προχωρημένους αθλητές του ΣΟΑΤ οι οποίοι άφησαν άφωνους όλους μας και ενθουσίασαν τους μικρούς αθλητές.
Να σημειωθεί ότι την παρουσίαση ετοίμασαν μόνοι τους οι αθλητές μας και αυτό μας κάνει πολύ περήφανους!
Στα πλαισια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για τις μεγαλύτερες επιδόσεις οι αθλητές :
1.Φανή Τζέλη για το Χρυσο Μετάλλιο στην Παγκόσμια Ολυμπιακη Πρόκριση, το Παγκοσμιο Χάλκινο μετάλλιο και την  Νο1 κατάταξη στον κόσμο!
2. Εύα Παϊταρίδου για την συμμετοχή της με την Εθνικη Ομαδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο επόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
3 Κωνσταντίνα Τζέλη για την συμμετοχή της με την Εθνικη Ομαδα Γυναικών στο Πανευρωπαϊκό και την συμμετοχή της στους Μεσογειακους Αγώνες τον Ιούλιο.
4.Μιχαλης Σικοβέλας για την εξασφάλιση της συμμετοχής του στο Πανευρωπαϊκό Νεων
Να Ευχαριστησουμε Θερμά τους Αντιδημαρχους που μας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας:
Τον Αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας: ΆΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΊΟΥ
Την Αντιδήμαρχο  Δημ. Σχέσεων & Υπηρεσιών: ΣΟΦΊΑ ΑΛΕΣΤΆ
Τον Αντιδήμαρχο Περιφέρειας (Α’ Τομέας): ΑΧΙΛΛΈΑ ΛΑΣΠΑ
Την πρωην Αντιδήμαρχο Αθλητισμού ΈΦΗ ΛΕΒΈΝΤΗ
Τον Πρόεδρο του E-Trikala ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΤΟΥΛΑ.
Επίσης να ευχαριστήσουμε και να εξαρουμε την ενέργεια του επιχειρηματία και μέλους του Συλλόγου ΣΤΕΦΆΝΟΥ ΓΚΟΛΙΤΟΥ, να βοηθήσει οικονομικά για την προετοιμασία τους, αθλητές του ΣΟΑΤ που εκπροσωπούν με το Εθνόσημο την Χώρα μας.
Με την ευαισθησία τέτοιων ανθρώπων είναι δυνατόν να πραγματοποιηθουν κάποια όνειρα παιδιών, που ο ΣΟΑΤ τα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.
Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για την σπουδαία εκδήλωση που φανερώνει την οργάνωση, μεράκι και σεβασμό του ΣΟΑΤ στα μέλη του. Δεν είναι τυχαίο που ο Σύλλογος είναι σημείο αναφοράς και πρωτοτυπίας.
Το ΔΣ του ΣΟΑΤ, οι προπονητές του, θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστω ιδιαίτερα στους γονείς που εμπιστευονται τα παιδιά τους στον ΣΟΑΤ και εύχονται σε όλους Καλό Καλοκαίρι.

received_815484645323846  received_815485071990470 received_815486991990278 received_815487591990218 received_815487638656880  thumbnail_received_815476798657964