Αυλαία με πανελλήνιο ρεκόρ στο στάδιο

20180616_184856Δευτερος ο Καίκης

 

Πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία σημείωσε ο Οδυσσέας Μουζενίδης (Κένταυρος Χαλκιδικής) στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 στα Τρίκαλα.

Ο πρωταθλητής έστειλε αρχικά τη σφαίρα στα 20,67 μ. και ισοφάρισε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, από τις 21 Ιουλίου του 2017 στο Γκροσέτο και στην πέμπτη του βολή σημάδεψε στα 20,70 μέτρα. Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία, που δημιουργεί υψηλές προσδοκίες ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Τάμπερε. Ο Μουζενίδης με το 20,70 μ. παρέμεινε στην έβδομη θέση στην παγκόσμια λίστα και στην δεύτερη στην ευρωπαϊκή.

.Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Γιώργος Λαμπρόπουλος (Ολυμπιακή Δομή) ο οποίος ήταν νικητής στα 400 μ. 47.66, επίδοση που αποτελεί φετινό του ρεκόρ και δείχνει πως έχει περιθώριο να κυνηγήσει το 47.20, που θα τον στείλει στο Τάμπερε. Ο έφηβος αθλητής πραγματοποίησε την τρίτη γρηγορότερη κούρσα της καριέρας του και σε αυτό βοήθησε η παρουσία του Βαγγέλη Καϊκη, που ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας. Ο αθλητής της ΓΕΑ Τρικάλων τερμάτισε δεύτερος σε 48.22

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 ξεκίνησε σήμερα στα Τρίκαλα με αρκετές δυσκολίες, λόγω του άστατα για την εποχή καιρού, ο οποίος δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους μετέχοντεςΟι αγώνες ξεκίνησαν το μεσημέρι, προκειμένου να διευκολυνθούν οι αθλητές – μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) ήταν ο νικητής στα 100 μ. με 10.60, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και δείχνει πως έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο τον ταλαιπώρησε στη διάρκεια της σεζόν.