Συνεδριάζουν για την πρόταση Βασιλειάδη

Την ερχόμενη Πέμπτη (21/6) θα τεθεί επί τάπητος στο διοικητικό

Το πλάνο για πρωτάθλημα με 20 ομάδες μας τελείωσε γρήγορα μετά το «όχι» από την UEFA και τη FIFA στον υφυπουργό Αθλητισμού που προχώρησε σε plan b. Πρωτάθλημα με 16 ομάδες, με play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή στις θέσεις 1-6 και play out στις θέσεις 9-14 για να υποβιβαστούν τέσσερις μαζί με τον 15ο και τον 16ο της βαθμολογίας ώστε μαζί με τους δύο που θα προβιβαστούν από τη Football League να προκύψει 12άρι πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μάλιστα, φέρεται να έχει διαμηνύσει ότι χωρίς αναδιάρθρωση δεν θα ισχύει και η πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των έξι “άστεγων” και στη συνάντηση με τους κ. Γκαγκάτση και Δάρα, την Τετάρτη (13/6) εξέφρασε την πρόθεση να δώσει το παρών στο συμβούλιο της Λίγκας.

Στη Λίγκα φαίνεται να υπάρχει διαφωνία για την απευθείας μετάβαση σε πρωτάθλημα με 12 ομάδες και υπάρχει σκέψη να προταθεί τη σεζόν 2019-20 οι ομάδες να είναι 14 και στη συνέχεια να μειωθούν σε 12.

Στα θέματα του συμβουλίου είναι και η εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου αφού η θητεία των Γιώργου Στράτου και Χρήστου Δάρρα λήγει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.