Χωρίς Κάιπερς στα Τρίκαλα ο Εργοτέλης

ÅÑÃÏÔÅËÇÓ - ÊÁÑÁÉÓÊÁÊÇÓ (FOOTBALL LEAGUE 2017-2018)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν θα δούμε το μεγάλο αστέρι των Κρητικών.

Εκτός αποστολής για το τελευταίο παιχνίδι του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα θα μείνει ο Ούγκο Κάιπερς, αφού σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, η μεταγραφή του βρίσκεται στο τελικό στάδιο και φυσικά προέχουν τα διαδικαστικά, αλλά και το να μην διακινδυνεύσει ο ποδοσφαιριστής οποιοδήποτε τραυματισμό την τελευταία στιγμή. Ο Βέλγος να θυμίσουμε ότι είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ αλλά και άλλων ομάδων, κάτι απολύτως λογικό, αφού σημείωσε 22 γκολ με τον Εργοτέλη φέτος.

Ο Εργοτέλης άλλωστε έχει τελειώσει με την υπόθεση σωτηρία μετά τη νίκη επί του Αιγινιακού με 5-1 και θα μεταβεί στα Τρίκαλα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση που έχει αλλάξει ημερομηνία θα διεξαχθεί την Παρασκευή (25/5 – 17:00) και έτσι ο Τάκης Γκώνιας έβγαλε την αποστολή για το ταξίδι στην Θεσσαλία. Εκτός από τον Κάιπερς, εκτός είναι και ο Τζέιμς Σταμόπουλος που έχει ενοχλήσεις και την Πέμπτη (24/5) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Το νέο πρόσωπο θα είναι ο Στέλιος Λαμπάκης, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί τον περασμένο Οκτώβριο στο χιαστό και είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει και πάλι της υπηρεσίες του.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Οι 18 που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας μας είναι οι Κατσιμήτρος, Χανιωτάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου, Μαζουλούξης, Νικολακάκης, Μπουτσάκης,, Ιατρούδης, Αγγελόπουλος, Σταματάκος Λαμπάκης, Πάτας Βογιατζής, Μανουσάκης, Εφορντ.