Απίστευτο κάζο στο φινάλε!

ergo1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ντροπιαστική ήττα από τον αδιάφορο Εργοτέλη με 0-3

Την πιο κακοστημένη παράσταση τους τα Τρίκαλα την επιφύλασσαν για την τελευταία αγωνιστική. Εδώ και μέρες έγινε ντόρος για να έρθει κόσμος στο γήπεδο (ο οποίος πάντως δεν ανταποκρίθηκε) ώστε τα Τρίκαλα να κερδίσουν το παιχνίδι απέναντι στον παντελώς αδιάφορο Εργοτέλη. Νίκη απαραίτητη ώστε σε περίπτωση που περάσει το σενάριο των 20 ομάδων στην Super League να είμαστε πέμπτοι (πάνω απο την Δόξα που θα τιμωρηθεί με -3) και σε συνδυασμό με την διάλυση του Πλατανιά να αλλάξουμε κατηγορία.

Αντί λοιπόν για μία ομάδα που θα έτρωγε σίδερα είδαμε την κλασσική δημοσιουπαλληλική αντιμετώπιση του αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη που δεν είχε να χάσει τίποτα  και ο οποίος ήρθε στα Τρίκαλα χωρίς τον πρώτο σκόρερ του, τον Καϊπερς. Οι “κυανέρυθροι” σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφεραν να κοντράρουν τους Κρητικούς, έμειναν πίσω στο σκορ στο 57′ με τ0ν Έφορντ και τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν έμειναν με δέκα παίκτες μετά απο αποβολή του Τσιάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 58′.

Ο Εργοτέλης εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και με δύο ακόμη γκολ (Ιατρούδης 59′, Σταματάκος 76′) πήρε την νίκη με 0-3 αφήνοντας τα Τρίκαλα στα κρύα του λουτρού και στην γκρίνια. Τα Τρίκαλα θα τερματίσουν  στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Το τέλος βρήκε τους λίγους φιλάθλους να αποδοκιμάζουν παίκτες και κυρίως τον προπονητή Θωμά Γράφα ο οποίος στο διάστημα που βρέθηκε στα Τρίκαλα κατάφερε να συσπειρώσει τους πάντες εναντίον του! Απολύτως λογικό. Ούτε μπάλα είδαμε αλλά και οι δηλώσεις του απέχουν πάντα πολύ μακριά απο την πραγματικότητα…

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Τσιάρας, Ζγκούρι (61′ Μανώλης), Σαχινίδης, Μάκος, Τσίπρας (72′ Σιαλμάς), Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεβ (58′ Τόμιτς), Ν’ Λουντούλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Αγγελόπουλος, Νικολακάκης (78′ Λαμπάκης), Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης (78′ Μανουσάκης), Ιατρούδης, Έφορντ (72′ Σταματάκος)

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας) Βοηθοί: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Βογιατζής (Καρδίτσας)

Το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το sportrikala.gr:

01′  Έναρξη της αναμέτρησης

05′ Ο Εργοτέλης σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κρατά περισσότερο την μπάλα στα πόδια του.

09′ Ο Μιλοσάβλιεφ βρέθηκε τετ α τετ με τον Κατσιμήτρο, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, αλλά και ο διαιτητής έδειξε οφσάιντ.

11′ Ο Χιντζίδης προσπάθησε με εκτέλεση φάουλ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

20′ Ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε τον έλεγχο της μπάλας και προσπαθεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

22′ Νέα προσπάθεια απειλής με εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, αλλά ο Κατσιμήτρος έδιωξε με τα πόδια.

28′ ΔΟΚΑΡΙ – Ο Κατσαντώνης με πολύ καλή πάσα βρήκετον Ζγκούρη στην περιοχή του Εργοτέλη, εκείνος πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που έκανε χτύπησε στο δοκάρι.

37′ Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή και ο Μπουρσέλης από κοντά έπιασε την κεφαλιά με τον Γιδόπουλο να σώζει την εστία του ΑΟ Τρίκαλα.

38′ Τσιάρας κίτρινη κάρτα

43′ Κατσαντώνης κίτρινη κάρτα

45′ ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

46′ Έναρξη Δευτέρου ημιχρόνου

52′ Ο Τσέλιος δοκίμασε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα των Τρικάλων με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά έδιωξε ο Γιδόπουλος.

57′ ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη 0 – 1. Ο Έφορντ πήρε πολύ ωραία την μπάλα στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

58′ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ – Τόμιτς αντί Μιλοσάβλιεφ

58′ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Τσιάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα – Με δέκα ποδοσφαιριστές συνεχίζει ο ΑΟ Τρίκαλα.

59′ Γκολ ο Ιατρούδης για τον Εργοτέλη, 0 – 2

61′ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ – Μανώλης αντί Ζγκούρη

64′ Προσπάθεια του Τόμιτς στην περιοχή του Εργοτέλη, έκανε ωραία προσποίηση, αλλά το σουτ δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος.

68′ Ο Μπούζας βρέθηκε στην περιοχή του ΑΟ Τρίκαλα, έκανε το σουτ, αλλά έδιωξε με τα πόδια ο Γιδόπουλος.

72′ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ – Σιαλμάς αντί Τσίπρα

72′ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ – Σταματάκος αντί Έφορντ

76′  ΓΚΟΛ 0-3 Ο Σταματάκος πήρε την μπάλα από τον Μπουτσάκη στην περιοχή και με σουτ που κόντραρε και σε αμυντικούς των Τρικάλων σημείωσε το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων.

78′ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ – Λαμπάκης αντί Νικολακάκη και ο Μανουσάκης αντί Μπουρσέλη

80′ Ο Σιαλμάς έκανε την προσπάθεια από τα όρια της περιοχής του Εργοτέλη, αλλά μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος

86′ Ο Σιαλμάς προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία.

88′ Πλασέ του Μανουσάκη, η μπάλα πάνω από την εστία του ΑΟ Τρίκαλα.

89′ Ο Σιαλμάς πάλι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Κατσιμήτρος πάλι κατάφερε να διώξει την μπάλα