Το γύρισε και με δέκα ο ΑΟΤ!

32741583_2174925549405033_5718686398425333760_n

Έβγαλε πάθος και κέρδισε με δέκα παίκτες τον Κισσαμικό

Ελάχιστοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα το απόγευμα. Οι λίγοι πιστοί όμως αποζημιώθηκαν γιατί επιτέλους είδαν έναν ΑΟΤ με νεύρο, διάθεση και πάνω απ’ όλα πάθος και γι’ αυτό το χειροκρότημα ήταν πολύ θερμό και δικαιολογημένο στο τέλος του αγώνα.

Στο πρώτο ημίωρο τα Τρίκαλα έπαιξαν εξαιρετικά, σημείωσαν ένα όμορφο γκολ με τον Πάνο και επέβαλλαν τον ρυθμό τους κατά κράτος. Τα πράγματα άλλαξαν στο 34’ όταν ο Μάκος δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση (η δεύτερη για διαμαρτυρία) και έτσι τα Τρίκαλα έμειναν με παίκτη λιγότερη.

Η πολύ καλή ομάδα του Κισσαμικού εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 53’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Λέο.

Τα Τρίκαλα όμως παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με 10 στάθηκαν όρθια, ο νεαρός Γιδόπουλος έκανε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις και ο Τόμιτς που πέρασε αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο άρχισε να βγάζει φάσεις που προβλημάτιζαν την άμυνα των φιλοξενουμένων.

Σε μία εξ αυτών, στο 85΄, έστειλε για …βρούβες τον Αρναούτογλου, έβγαλε φαρμακερή σέντρα και ο Ζιούλης άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας.

Σημαντική νίκη για τον ΑΟΤ και στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα εν’ όψει των επικείμενων αλλαγών που ενδεχομένως γίνουν στην κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο κ. Φωτιάδης (Σερρών) με βοηθούς τους κ.κ. Κωτούλα (Κιλκίς), Τζουβάρα (Κοζάνη). Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Μάκο στο 34′ ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σαχινίδη, Σιαλμά (Τρίκαλα),  Σελινιωτάκη (Κισσαμικός)

ΑΟ Τρίκαλα (Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Βέρτζος (64′ Κατσαντώνης), Πάνος, Γκόλιας, Μάκος, Τσιάρας, Ζγκούρι (56′ Τόμιτς), Τσίπρας, Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (90+ Γιαννιτσάνης)

Κισσαμικός (Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου (88′ Αποστολίδης), Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνι, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (77′ Σαλιάκας), Λέο

 

 

 

 

 

ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ32592235_987346904759618_2213128284634349568_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το sportrikala.gr:

Για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ο ΑΟ Τρίκαλα υποδέχεται τον Κισσαμικό.

7′ Σέντρα του Τόλι και ο Λέο απο κοντά δεν βρίσκει την μπάλα

11′ ΓΚΟΟΟΟΛ Ο προωθημένος Ξενοφών Πάνος μετά απο σέντρα του Χιντζίδη με κεφαλιά μέσα  απο την περιοχή σημειώνει το 1-0

24′ Σουτ του Γιαννιτσάνη ελάχιστα άουτ

34΄ Αποβάλλεται ο Μάκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην ίδια φάση! Δέχτηκε την πρώτη κίτρινη, είχε έντονο διάλογο με τον διαιτητή Φωτιάδη και δέχτηκε αμέσως και την δεύτερη με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Απο τον πάγκο των Τρικάλων υποστήριξαν ότι ο διαιτητής εξύβρισε τον παίκτη των Τρικάλων

40′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη διώχνει ο Παπαδόπουλος

43′ Το είδαμε και αυτό. Ο ανεκδιήγητος Φωτιάδης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σιαλμά που καθόταν στον πάγκο. Του ζήτησε να φορέσει την φανέλα μάλιστα για να του δείξει την κάρτα!

45′ Κεφαλιά Σαχινίδη ελάχιστα άουτ!

53′ Ισοφαρίζει ο Κισσαμικός με το Λέο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας, μπήκε στην περιοχή, έμεινε όρθιος παρά την πίεση που δέχτηκε και πλάσαρε υποδειγματικά για να κάνει το 1-1.

61′ Κεφαλιά του Τόλι απο κοντά άουτ

65΄Απευθείας χτύπημα φάουλ Χιντζίδη άουτ

66′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα να προηγηθούν. Ο Τόμιτς μετά απο περίτεχνη ενέργεια έβγαλε ασιστ για τον Γιαννιτσάνη ο οποίος βγήκε απο θέση πλάγια απέναντι στον Παπαδόπουλο αλλά σούταρε ψηλά αουτ

69′ Επέμβαση Γιδόπουλου σε σουτ του Τόλι και στην συνέχεια ο Λεμονής στέλνει την μπάλα άουτ

72′ Ο Γιδόπουλος μαζεύει την μπάλα προ του Χαλκιαδάκη

79′ O Πάνος απο κοντά δεν βρήκε την μπάλα για να σκοράρει

83′ Ο Λεό βγήκε απέναντι στον Γιδόπουλο αλλά αντί να πλασάρει πάσαρε δίπλα του για να διώξουν σωτήρια οι αμυντικοί των Τρικαλων

85′ ΓΚΟΟΟΟΛ Ο Τόμιτς με εξαιρετική ενέργεια άδειασε απο τα δεξιά τον Αρναούτογλου, έβγαλε σέντρα και ο Ζιούλης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, 2-1!

87′ Σουτ Λέο μαζεύει ο Γιδόπουλος ψύχραιμα…