Μόνο αδιάφορο δεν είναι το παιχνίδι με Εργοτέλη!

32672398_987346168093025_868907107007594496_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για τον ΑΟΤ την Παρασκευή.

Ένα …τρελό σενάριο παίζεται τις τελευταίες ώρες όσον αφορά το μέλλον των Εθνικών πρωταθλημάτων. Συγκεκριμένα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχουμε την νεά σεζόν μία μεταβατική περίοδο εν’ όψει της μελλοντικής οριστικής κατάστασης όπου Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ θα έχουν απο 12 ομάδες. Ποιό είναι το σενάριο; Σούπερ Λιγκ με 20 ομάδες!!! Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν υποβιβάζεται κανείς απο την μεγάλη κατηγορία και ανεβαίνουν τέσσερις απο την Φούτμπολ Λιγκ. Θα μας πείτε ότι τα Τρίκαλα και πάλι εκτός θα είναι αφού στην καλύτερη περίπτωση μπορούν να τερματίσουν στην 5η θέση προσπερνώντας με νίκη επί του Εργοτέλη την Δράμα απο την οποία θα αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί λόγω του λάθους με την χρησιμοποίηση παραπάνω ξένου σε αγώνα.

Όμως και ο πέμπτος έχει τύχη καθώς οι πληροφορίες απο την Κρήτη αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς έκλεισε το ΑΦΜ του και έτσι θα οδηγηθεί σε διάλυση οπότε στην Σούπερ Λιγκ θα παραμείνει μόνο η Κέρκυρα. Έτσι στις 15 ομάδες της Σούπερ Λιγκ (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός. Λάρισα, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα) θα προστεθούν και οι πέντε πρώτοι της Football League (ΟΦΗ, Άρης, Παναχαϊκή, Κισσαμικός και ο ΑΟΤ με νίκη επί του Εργοτέλη.

Όσο ακραίο και αν είναι το σενάριο (που έχει πάντως βάση) τα Τρίκαλα οφείλουν να κερδίσουν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για να μην χτυπούν μετά το κεφάλι τους στον τοίχο ότι σε μία σεζόν που ανέβηκαν πέντε αυτά ήταν έκτα!!!