“Καμπανάκι” στα Μετέωρα μετά την Γ.Σ.

Δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα η ΣυνέλευσηΣτον αέρα έιναι προς το παρόν  η συμμετοχή των Μετεώρων στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.  Η Γενική Συνέλευση της Κυριακής , αντί για λύσεις, έφερε μεγαλύτερο προβληματισμό στους ανθρώπους της διοίκησης που είδαν μόλις και μετά βίας 35 άτομα στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρουυ Καλαμπάκας. Στον απολογισμό ο πρέδρος του ΔΣ κ Θώμος δεν έκρυψε την απογοήτευση του και δήλωσε μάλιστα πως είχε πρόθεση να παραιτηθεί αλλά τον συγκράτησαν τα υπόλοιπα μέλη ζητώντας να κάνουν μια ύστατη προσπάθεια

Οπως ανέφερε το meteoragr «Είναι δύσκολο να πάμε παραπάνω με τις παρούσες συνθήκες. Καλαμπακιώτες  παίκτες να παίξουν στην Γ΄ εθνική δεν υπάρχουν πολλοί και λίγοι ενδιαφέρονται να παίξουν στην Γ΄ Εθνική, αφού έχουν και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Θα χρειαστούν περίπου 100 με 120.000 ευρώ! 40-50, παραπάνω από τη φετινή χρονιά. Δεν είναι εύκολο να μαζευτούν. Είναι μονόδρομος η εγρήγορση και σημαντικός στόχος να μαζευτούν χορηγίες και διαφημίσεις για την κάλυψη του ποσού.

Τα μέλη της διοίκησης συνεισέφεραν φέτος στην προσπάθεια 25.000 με 30.000 ευρώ και θα συνεισφέρουν και την επόμενη χρονιά, αλλά δεν θα είναι αρκετά αν δεν προσφέρουν κι άλλοι. Πρέπει να τρέξει ένα δυνατό διαφημιστικό project για να έρθουν χρήματα στην ομάδα.

 Θεωρώ πάντως πως αν δεν αλλάξει και η νοοτροπία όλων στην πόλη, η ομάδα των Μετεώρων θα βιώνει ανόδους υποβιβασμούς και την απαξίωση! Εκτιμώ πως μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και να στηριχθεί η ομάδα από την πόλη. Η ομάδα ανήκει στην πόλη, ανήκει στην Καλαμπάκα.

Οποιαδήποτε άλλη νοοτροπία είναι καταστροφική για τα Μετέωρα! Γι’ αυτό σκεφτόμουν να παραιτηθώ! Εισπράξαμε πίκρα και ακούσαμε κουβέντες, ενώ στηρίξαμε και με το παραπάνω την ομάδα. Και πάλι όμως ακούσαμε κουβέντες!

 Θα χτυπήσουμε και πάλι τις επόμενες ημέρες «πόρτες» και θα δούμε τι θα γίνει αλλιώς σε λίγες ημέρες θα βρεθούμε και πάλι εδώ στη Γενική Συνέλευση.

Τέλος, ζητούμε από την Γενική Συνέλευση να εγκρίνει την διεύρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από άτομα να μπουν στο ΔΣ, εφόσον πάρουμε την απόφαση να συνεχίσουμε».

Πρόσθεσε δε  στον οικονομικό απολογισμό, ότι από την Καλαμπάκας συγκεντρώθηκαν φέτος 41.000 ευρώ και από τις δυο διοικήσεις (Μετέωρα και Κρύα Βρύση) και συν 25 – με 30.000 ευρώ, ήταν η συνεισφορά της Διοικήσεως