Απόδραση απο το “Ελ Πάσο” με γκολάρα Σιαλμά!

1915875

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διπλό του ΑΟΤ μέσα στην Καλλιθέα.

Μπορεί ο Σιαλμάς να μην είναι ο αγαπημένος της εξέδρας αλλά η ικανότητα του στο σκοράρισμα είναι αναμφισβήτητη. Σε ένα παιχνίδι που πήγαινε για λευκή ισοπαλία ο Σιαλμάς που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι έβαλε ένα γκολ αλά Ρούνει (έτσι αυτοαποκαλείται)  στο 85′ στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Με το γκολ αυτό τα Τρίκαλα σημείωσαν ακόμη μία νίκη στην προσπάθεια τους να πλασαριστούν όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία. Σταθερός σε ένα ακόμη παιχνίδι και ο νεαρός πορτιέρο Νίκος Γιδόπουλος που κράτησε το μηδέν εμπνέοντας εμπιστοσύνη σε κάθε του ενέργεια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο κ. Αδαμόπουλος (Ζακύνθου) με βοηθούς τους κ.κ. Γκοτσόπουλο (Αχαϊας), Στεφούλη (Γρεβενών). Κίτρινες κάρτες είδαν οι Χοτζάλι (Καλλιθέα), Ζγκούρι, Κατσαντώνης (ΑΟΤ)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Πασάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής (81′ Τουρούκης), Γκέτσι, Καντέ, Χοτζάλι, Μάκο (70′ Μήλιος), Μίγγος, Σμυρλής (63′ Γλυνός)

ΑΟ Τρίκαλα (Θ. Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Γκόλιας, Τσιάρας, Ζγκούρι (67′ Σιαλμάς), Σαχινίδης, Τσίπρας, Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεφ (80′ Τούγλης), Τόμιτς (62′ Ν’ Λουντούλου)

Το παιχνίδι όπως το κάλυψε το sportrikala.gr:

1′ Mε το καλημέρα μεγάλη ευκαιρία για την Καλλιθέα. Ο Γκέτσι βγήκε απέναντι απο τον Γιδόπουλο αλλά ο τερματοφύλακας των Τρικάλων έδιωξε σωτήρια με τα πόδια

5′ O Συριόπουλος έκοψε την ύστατη στιγμή τον Ζγκούρι που ετοιμαζόταν να πλασάρει τον Πασάι

20′ O Γιδόπουλος μπλοκάρει σουτ του Μάκο έξω απο την περιοχή

37′ Επικίνδυνο χτύπημα φάουλ του Γκόλια, η μπάλα περνάει δίπλα απο την εστία της Καλλιθέας καθώς δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης των Τρικάλων να την προωθήσει προς την εστία

41′ Τραυματισμός του Σαχινίδη, χτύπησε στο κεφάλι, του τοποθετήθηκε επίδεσμος και ράμματα

43′ Γύρισμα του Χιντζίδη αλλά ο Πάνος δεν βρίσκει την μπάλα απο πλεονεκτική θέση

55′ Σουτ του Σμυρλή μέσα απο την μεγάλη περιοχή φεύγει άουτ

57′ Σουτ του Καντέ άουτ

60′ Κεφαλιά του Πάνου βρίσκει τον Συριόπουλο και καταλήγει κόρνερ

71′ O N’ Λουντούλου δεν μπορεί να νικήσει τον Πασάι σε τετ α τετ καθώς πλάσαρε πάνω του

75′ Ο Γιδόπουλος δεν ανησυχεί σε μακρινό σουτ του Μίγγου

85′ ΓΚΟΟΟΟΛ Φοβερό γκολ του Σιαλμά με σουτ-κεραυνό κάνει το 0-1!!!!Η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα!

88′ Ο Καντέ προ του Σιαλμά διώχνει σε κόρνερ

90′ Ο Γιδόπουλος μπλοκάρει σταθερά σουτ του Γλυνού