Εξετάσεις ζωνών απο το Harlem Fight Gym

32617028_10155536576140665_4959322900453654528_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην Πλατεία Λαναρά το Σάββατο.

Ο αθλητικός σύλλογος Pretorians, ¨HARLEM FIGHT GYM¨ σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, διοργανώνουν προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο combat ju jitsu, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30, στην πλατεία Λαναρά, επί της οδού Σωκράτους.

Με την παρουσία τους θα τιμήσουν την διοργάνωση, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας, κ. Άκης Αναστασίου και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, κ. Σωτήριος Σακκάς. Ευχάριστη νότα στις εξετάσεις, θα δώσει με την παρουσία του ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων (Χ.Ο.Τ).

Με αφορμή τις προαγωγικές εξετάσεις, ενδιαφέρουσες θα ήταν κάποιες πληροφορίες για τον εν λόγω άθλημα. Το κάθε παιδί, ανεξάρτητα από το φύλο του, από την ηλικία των 5 ετών και πάνω μπορεί να επιδοθεί στο combat ju jitsu έχοντας διαφορετικούς στόχους, που ξεκινούν από την απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης και φτάνουν στην ολοκλήρωση του χαρακτήρα του. Είναι από τους πιο επιστημονικούς τρόπους αξιοποίησης των ανθρώπινων δυνατοτήτων στο αδιάσπαστο σύνολο πνεύματος-σώματος. Συνεπώς, μπορούμε να πούμε ότι σήμερα το combat ju-jitsu αντιπροσωπεύει δύο πράγματα. Από τη μία πλευρά είναι μία τέλεια μορφή αυτοάμυνας και από την άλλη ένα άθλημα με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Το combat ju-jitsu διακρίνεται για την δυναμικότητα, την ευγένεια, τον σεβασμό και την πολύπλευρη γνώση με την οποία είναι καταρτισμένοι όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό. Χαρακτηρίζεται ως η τέλεια μορφή αυτοάμυνας, καθώς περιέχει τα πάντα: • Αποκρούσεις • Χτυπήματα • Όρθια πάλη με ρίψεις • Κλειδώματα • Μάχη εδάφους με λαβές • Πλήρη έλεγχο του αντιπάλου Το combat ju jitsu μπορεί να φανεί καθοριστικό στην διαμόρφωση προσωπικότητας, τέλος χτίζει αυτοπεποίθηση, πειθαρχία, αυτοσυγκράτηση, και φυσικά μείωση του στρες.

Ο εκπρόσωπος του combat ju jitsu για τα Τρίκαλα Μήτσιος Αθανάσιος